تامین امنیت غذایی کشور با غنی‌سازی خاک

یک شرکت دانش بنیان توانست با استفاده از جلبک‌ها غنی سازی خاک را انجام دهد که این موضوع به امنیت غذایی کشور کمک می‌کند.

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فاس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی به وسیله غنی سازی کودهای مورد نیاز صورت می‌گیرد. یک شرکت دانش بنیان توانست با استفاده از جلبک‌ها غنی سازی خاک را انجام دهد که این موضوع به امنیت غذایی کشور کمک می‌کند. حمید دنیائی داریان، عضو هیات مدیره شرکت تولیدات ریزجلبکی پارسیان با اشاره به این که برای سنتز و انتقال مواد مغذی در گیاه لازم است تا غنی سازی صورت گیرد، گفت:  غنی سازی خاک در رفع آثار سو عدم تعادل بعضی از عناصر غذایی گیاه در خاک عمل می کند و در تنظیم فعالیت جذب آب موثر است.

افزایش مقاومت گیاهان

پتاسیم مقاومت گیاهان را در برابر کم آبی و خطرات سرما زدگی افزایش می دهد، کیفیت و خاصیت انبارداری را کنترل و عمل فتوسنتز را تشدید می کند.

جلبک ها اولین زنجیره غذایی و مغذی ترین منبع غذای موجود در جهان هستند، جلبک ها حاوی بیشترین و قابل جذب ترین پروتئین گیاهی که تمامی مواد شیمیایی قوی موثر یک گیاه مثل بتاکاروتن را  داراست، به طوری که بتاکاروتن حاصل از آنها تا ۱۰ برابر بیشتر از بتاکاروتن معمولی در مقابل سرطان موثر و برای بدن سودمند هستند و غنی سازی از این طریق صورت می گیرد.

جلبک ها در تغذیه دام طیور و آبزیان - افزایش کیفیت محصول گوشت، نقش بسیار موثری دارند و در صنایع غذایی به عنوان مکمل های غذایی، در تهیه کود به عنوان منبع انرژی، در تهیه هیدروژن، در داروها، لوازم آرایشی و بهداشتی، در کنترل آلودگی ها و تصفیه فاضلاب ها به کار می روند.

ایجاد 35 فرصت شغلی

این مدیر حوزه دانش بنیان توضیح داد: در مجموعه پارسیان حدود 35 فرصت شغلی ایجاد شده و غنی سازی خاک با هزینه ای به مراتب کم تر برای مجموعه های داخلی انجام می شود.

علاوه بر این صرفه جویی ارزی قابل توجهی بوسیله غنی سازی خاک در داخل کشور انجام شده و در حال رایزنی برای ارسال خدمات به سایر کشورها و ارزآوری نیز هستیم.

پایان پیام/

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه