به گزارش خبرنگار کتاب آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، سید عباس صالحی روز سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ در این پیام که در آیین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی نجفقلی حبیبی استاد و پژوهشگر برجسته حکمت و عرفان اسلامی در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد، افزود: دانشمند فروتن دکتر نجفقلی حبیبی از جمله اندیشمندان سخت کوش و صاحب اثری است که چهره علمی فرهنگی و اخلاقی او بیشتر در پشت چهره مدیریتی و سیاسی او در محاق مانده است. حبیبی شخصیتی است متضلع و چندوجهی که جامعیت او را می توان و باید فراتر از کنشگری های موثر او در یکی از این ساحت ها مشاهده کرد.
وی افزود: او فیلسوفی است سیاست ورز، سیاستمداری است اخلاق مدار، روشنفکری است متعبد و دینداری است آزادمنش و مهم این که همه این ویژگی ها او را هیچگاه از دغدغه مندی برای اسلام و ایران و مسئولیت پذیری برای کاستن از مشکلات جامعه و دردهای مردم باز نداشته است.
صالحی ادامه داد: فروتنی و بی تکلفی دکتر حبیبی دایره حضور او را در عرصه های مختلف مدیریتی از تأسیس دانشگاه تربیت مدرس تا توسعه دانشگاه علامه طباطبایی و در آن میان مسئولیت های مختلف دانشگاهی و فرهنگی و نیز نمایندگی مردم در مجلس و عضویت در شوراهای موثر وسعت بخشیده است. اما آنچه در ورای همه این سطوح و عرصه ها باید دید، تلاش ها و آثار ارزنده علمی، فرهنگی و اخلاقی اوست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: دکتر حبیبی در تصحیح و تنقیح میراث مکتوب ایرانی و معرفی متقن و به دور از پیرایه بزرگان اندیشه این سرزمین نقشی کم نظیر و ستودنی داشته است. او به واقع یک دانشمند فروتن و ژرف اندیش است که باید در گستره فرهنگی و علمی امروز ایران باز شناخته شود و قدر شایسته ببیند و به گفته پدر شعر فارسی: «دیر زیاد آن بزرگوار خداوند».
0 دیدگاه
تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به شرکت آتی نگر صدرا میباشد.
دیدگاه خود را بیان کنید