قادر قاسمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد اظهار کرد: مجوز برگزاری دورههای مهارتآموزی با هدف توانمندسازی دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه بهویژه در شرایط کنونی بازار کار پیگیری و به تازگی اخذ شده است.
وی افزود: این دورهها با بهرهگیری از توان علمی و تجربی اساتید دانشگاه و مدرسین مجرب و امکانات و تجهیزات آموزشی مناسب برگزار شده و نتیجه آن اشتغالزایی برای دانشجویان بیکار و تامین نیروی انسانی بخشهای صنعت و تولید خواهد بود.
وی حسابداری سپیدار، حسابداری لیام، تحریر دفاتر مالی، راهاندازی و مدیریت شبکههای کامپیوتری، طراحی HTML و CSS، پرورش قارچ خوراکی، نصب و راهاندازی و تعمیر پکیج، نصب و راهاندازی دوربین مدار بسته، دوره ICDL، فتوشاپ، تعمیرات موبایل و تبلت، مدیریت ویندوز سرور، دوره ۳DMAX، برنامهنویسی متلب، مکانیک خودرو، تراشکاری و جوشکاری، تعمیرات طلا و جواهر، تعمیرات لپتاپ، راهاندازی و عیبیابی کامپیوتر، تعمیرات نرمافزار موبایل، اقتصاد املاک و مسکن، برنامهنویسی پایتون، یادگیری ماشین، CCNA، MIKROTIK، مدیریت سرورهای لینوکسی و نصب و راهاندازی دستگاه خودپرداز را از دورههای مهارتآموزی دارای مجوز اعلام کرد.
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد ، در سال ۱۴۰۱ نیز بیش از ۲۵ دوره مهارتی در کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار و بیش از ۶۰۰ دانشجو شرکت کردند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شد ، تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
دیدگاه خود را بیان کنید