به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، «علیرضا نوای باغبان» روز یکشنبه در جلسه شورای اسلامی این شهر با ارایه گزارشی از عملکرد منابع و مصارف شهرداری تبریز در نیمه نخست سال جاری، افزود: این رقم از درآمدهای وصولی شهرداری تبریز با توجه به شرایط اقتصادی جامعه قابل قبول و واقع بینانه است.
وی اظهار کرد: از این میزان درآمد، ۵۵ هزار میلیارد ریال از طریق مناطق دهگانه شهرداری و ۴۰ هزار میلیارد ریال نیز توسط سازمانها و شرکتهای تابعه شهرداری کسب شده است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی تبریز گفت: حدود ۹۰ درصد درآمدهای شهرداری از پنج محل شامل صدور پروانه و مشتقات آن، ارزش افزوده، فروش املاک، جرایم کمیسیونهای ماده ۱۰۰ و ماده ۱۰۱ تامین می شود.
نوای باغبان، ادامه داد: در این مدت شهرداری منطقه یک با کسب حدود ۱۳ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال درآمد، بیشترین سهم را در تحقق بودجه شهرداری تبریز در بین مناطق دهگانه داشته است و مناطق ۲، ۹ و ۴ نیز در رتبههای بعدی تحقق درآمدی قرار دارند.
وی با اشاره به تحقق ۶۳ درصدی محل فروش اموال غیرمنقول شهرداری تبریز در نیمه نخست سال جاری، یادآور شد: ۷۰ درصد درآمد شهرداری در این مدت در بخش عمرانی هزینه و ۳۰ درصد نیز صرف هزینههای جاری شده است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی تبریز گفت: در نیمه نخست امسال از محل درآمدهای شهرداری، بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری و حدود پنج هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال نیز در سازمان اتوبوسرانی هزینه شده است.
نوای باغبان، افزود: موضوع سرمایه گذاری و افزایش سهم درآمد ناشی از سرمایه گذاریها از جمله مواردی است که مدیریت شهری برای کسب درآمد پایدار باید به این آن توجه ویژه ای داشته باشد.
لایحه برنامه و بودجه شهردای تبریز در سال ۱۴۰۳ حدود ۲۹۲ هزار میلیارد ریال است که از این میزان ۲۳۲ هزار میلیارد ریال برای طرح های عمرانی و ۶۰ هزار میلیارد ریال برای هزینه های جاری اختصاص یافته است.
دیدگاه خود را بیان کنید