قالیباف: هماهنگی و همکاری قوای مقننه و قضاییه در بالاترین سطح قرار دارد

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که هماهنگی و همکاری قوای مقننه و قضاییه در بالاترین سطح قرار دارد گفت: قوای سه گانه باید با همدلی برای حل مشکلات مردم تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، محمد باقر قالیباف روز دوشنبه در نشست مشترک مجلس و قوه قضاییه ضمن تاکید بر رفع اشکالات حکمرانی در بخش‌های مختلف اظهار داشت: قوا مکلف به همدلی و همکاری برای یک هم افزایی به منظور ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای مردم هستند.

وی با تاکید بر این که در سه سال گذشته قوای قضاییه و مقننه در اوج همکاری با یکدیگر بوده‌اند، افزود: البته کارهای بر زمین مانده‌ای هم وجود دارد که باید این کارها انجام شده و مشکلات حل شود.

قالیباف خاطرنشان کرد: در بحث حمایت از قوه قضاییه به ویژه در زمان بررسی بودجه ما این حمایت را برای خود یک وظیفه می دانیم چون نقش قوه قضاییه در اجرای عدالت موثر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: من زمانی در نیروی انتظامی مشغول خدمت بودم و به عنوان ضابط قضایی با بخش‌های مختلف قوه قضاییه ارتباط داشتم که در این ارتباط مسائل مربوط به منابع انسانی و مسائل کالبدی در دستگاه قضا قابل قبول نبود، از زمانی که در مجلس مشغول خدمت شدم به خاطر شناختی که از مسائل و مشکلات در قوه قضاییه پیدا کردم وظیفه خودم می‌دانستم که نسبت به این موضوع اقدام کنم.

قالیباف خاطرنشان کرد: ما سعی کرده‌ایم در برنامه هفتم به موضوعات مربوط به قوه قضاییه توجه داشته باشیم و در این راستا مجدداً قول می‌دهم که بتوانیم برنامه هفتم را به گونه‌ای پیش ببریم که مشکلات قوه قضاییه که در واقع مشکلات مردم است مرتفع شود و قوه قضاییه که یک نهاد و قوه تاثیرگذار است مشکلاتش در این حوزه برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از منابع پایدار ما در شرایط فعلی که باید به عنوان یک ثروت به آن توجه داشته باشیم و آن را بهینه کنیم و با ایجاد ارزش افزوده زمینه را برای بهره‌بری حداکثری از آن فراهم کنیم بحث مولدسازی است، هم اکنون شرایطی در قوه قضاییه وجود دارد که با توجه به کمبود بودجه دولت این تولید در درون دستگاه قضا امکان‌پذیر است و تمام بسترهای قانونی آن نیز وجود دارد و در برنامه هفتم نیز به آن پرداخته شده است، از قوه قضاییه تقاضا دارم تا به این موضوع توجه ویژه داشته باشد.

در حال تکمیل است

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه