به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، مجید جلالی در آیین رونمایی از مستند سیدحسن بزاز، اظهار داشت: جوانان نیاز به الگو دارند و این الگوها سبب شکل گیری روش زندگی و شخصیت رفتاری و اخلاقی آنها میشود و ما حتما باید از بزرگان اخلاق در ورزش و پهلوانانی که بعد پهلوانی بر قهرمانی آنها میچربد، الگوسازی کنیم. واقعا الگوسازی آنها میتواند نسبت به اخلاق مداری در جامعه ورش کمک کند. از سردار باران چشمه برای این برنامهها و فرهنگ سازی در حوزه ورزش تشکر میکنم.
وی افزود: انجام این برنامهها کم است. ما در تمام رشتهها بزرگان را داریم و باید نام آنها زنده بماند. باید مستند زندگی آنها را استخراج کنیم و در همایشها رونمایی شود. این مستندها در رسانهها باید منتشر شود تا فضای زندگی را جهت گیری کنیم. متاسفانه واقع نگاری نمیکنیم و برای برای بچههای ما به اشتباه واقعسازی میشود والگوهای اشتباهی دارند. برای الگوسازی درست باید این برنامهها را بیشتر داشته باشیم.
جلالی درباره اختلافات اخیر بین اعضای ۲ کانون مربیان فوتبال ایران، اظهار داشت: کانون مربیان از سال ۱۳۸۲ ثبت شده و شروع به فعالیت کرد. حدود ۱۴ سال به اتفاق همه دوستانی که بدون هیچ چشمداشتی زحمت میکشیدند وار را پیش بردیم. این کانون مربیان تثبیت و شناخته شد. هرساله همایش مربیان میگرفتیم و هر هفته در تهران تالار گفتوگو داشتیم.
وی افزود: تا سال ۱۳۹۵ یا ۱۳۹۶ به خاطر برخی مسائل که در کانون پیش آمد، خودم را کنار کشیدم. ۶_۵ سال کنار بودم اما وقتی به یک مراسم رفتیم دیدیم خیلی اختلاف وجود دارد. فهمیدیم عدهای سمت اتاق بازرگانی رفته و از آنجا مجوز گرفتهاند. درحالیکه اعتقاد داشتیم کانون مربیان یک کانون صنفی، فرهنگی و آموزشی است و برای آن فقط باید از وزارت کشور مجوز گرفت. این کار را درست نمیدانستیم اما دوستان اعتقاد دارند کارشان قانونی است.رئیس یکی از کانون مربیان توضیح داد: با حضور نمایندگان وزارت کشور انتخابات خود را برگزار کردیم و در حال دریافت مجوز هستیم. فعالیتهای خود را انجام میدهیم. اینکه کدام یک از این ۲ نهادی که اسمشان کانون مربیان است، میتوانند درست یا نادرست باشند، از نظر من اشخاصی که این ۲ بخش را اداره میکنند فوتبالی و کاملا قابل احترام هستند. افراد بزرگی هستند که سالها در فوتبال زحمت کشیدهاند. باید برای پی بردن به اینکه مسیر کدام یک قانونی است، باید خود وزارت کشور اعلام نظر کند.
جلالی درباره اینکه پس از انتخاب خوان کارلوس گاریدو به عنوان مربی برتر آبان ماه، کانون مربیان تحت مدیریت بیژن ذوالفقارنسب بیانیهای منتشر کرد که منجر به واکنش خودش شد و آیا قرار است شکایتی صورت بگیرد، گفت: اصلا دوست نداریم وارد این فضا شویم. همه افراد آن طرف برای ما قابل احترام هستند. دلمان میخواهد با برگزاری یک نشست مسائل بررسی شده و یک نهاد بالاتر حکمیت کند تا موضوع حل شود. هر ۲ از جامعه مربیان هستند و نمیخواهیم مقابل هم بایستیم.
وی درباره اینکه تاکنون جلسهای با بیژن ذوالفقارنسب برگزار کرده است، گفت: یک بار از آن طرف دعوت کردم. ذوالفقارنسب، حمید درخشان، حسین شمس، محمد مومنی و... آمدند و صحبت کردیم. قرار شد موضوع را حل کنیم اما آنها دیگر برای ادامه جلسات نیامدند. بار دیگر میخواهم بیایند تا با هم صحبت کنیم. این کانونهای مربیان برای هیچکس منفعت مالی ندارد اما به خاطر فوتبال میخواهم با هم به جمع بندی برسیم زیرا این حالت قطعا به سود هیچ یک از طرفین نیست.
رئیس کمیته فنی فدراسیون درپاسخ به اینکه آیا این اختلافات دلیلی نشده که کانون مربیان نمایندهای در مجمع فدراسیون نداشته باشد، گفت: قطعا همین طور است. وقتی ۲ تکه شوید، زور و نفوذتان کم میشود. حتما باید این موضوع به شکلی فیصله پیدا کند. فقط هم با گفتوگو و نشست این کار انجام میشود.
جلالی درمورد آخرین وضعیت سرمربیگری تیم ملی امید، عنوان کرد: شاید بیش از یک ماه است جلسه کمیته فنی را برگزار نمیکنیم درحالیکه هفتهای برگزار میشد. آن هم به این دلیل که در ابتدا باید جایگاه کمیته فنی از طرف فدراسیون مشخص شود. اگر یک بخش تخصصی است که میتواند دیدگاههای خودش را بگوید باید معلوم شود که نظراتش جایی به حساب میآید یا خیر؟ پس از مشخص شدن جایگاه کمیته فنی، سایر مسئولیتها را انجام میدهیم.
وی درپاسخ به این سوال که آیا برای سرمربیگری تیم امید روی گزینه خاصی به جمعبندی رسیدهاند، توضیح داد: بله اما اسم نمیبرم. حتی برای تیم نونهالان، نوجوانان بانوان، جوانان دختر، تیمهای زیر ۱۱،۱۲،۱۳ و ۱۴ سال پسران هم گزینههای خود را مشخص کردهایم. میگویند از نظر اساسنامه کمیته فنی نباید کار انتخاب داشته باشد. اگر این کمیته چنین کاری ندارد، مدیریتش هم دلیلی ندارد. فدراسیون باید حدود اختیارات کمیته فنی را مشخص کند.
دیدگاه خود را بیان کنید