به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، محمدمهدی عرب انصاری روز شنبه در نشست خبری، به منظور اعلام برنامه های روز زن و هفته مادر، با اشاره به شان والای حضرت زهرا، ایشان را نقطه عطف عالم توصیف کرد و اظهارداشت: بانویی که علم و حکمت را از منبع الهی کسب کرد و هیچ معلمی نداشت در حالیکه عالمترین و فاضلترین بانوی عالم است تا امروز هیچزنی به موفقیت ایشان نبوده و به عنوان یک الگو و اسوه برای زندگی فردی و اجتماعی زنان و مردان مسلمان شدند.
وی با اشاره به اینکه مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) مصادف با میلاد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی(ره) نیز است، تاکید کرد: ایشان نیز از رهبران شناخته شده جهان و مورد توجه افکار عمومی دنیا قرار گرفتند.
انصاری، مقام مادر را مقامی دانست که فوق همه جایگاهها بوده و خواهد بود و این روز را به مادران حوزه مقاومت نیز تبریک گفت و افزود: خداوند در خلقت زن، زن را منحصر به فرد قرار داد و تکریم زن یعنی تکریم فعالترین بنده خداوند؛ زنها هم در خانه فعالیت دارند و هم در اجتماع مسئولیت های خطیری به عهده دارند.
وی با اشاره به مقام زن، اظهارداشت: فتوای جدید مقام معظم رهبری در ارتباط با تقلید جامعه بانوان از مجتهده عالمی که نسبت به حوزه مسائل خاص زنان صاحب فتوا است و این فتوا در روز ملاقات ایشان با زنان و دختران ایران اسلامی فتوای جدید و حائز اهمیت است.
اجرای ۸۰۰ برنامه به مناسبت هفته مادر
انصاری، با بیان اینکه ۸۰۰ عنوان برنامه در کشور به مناسبت هفته مادر اجرا میشود و هر کدام دارای دسته بندی است، گفت: شعار محوری این هفته «سیره فاطمه زهرا، الگوی سوم زنان، تعالی فردی و اجتماعی» است.
وی با اشاره به نامگذاری ایام هفته زن، اظهارداشت: «زن حجاب آگاهانه، حس ارزشمندی»، «زن، مادری، تحکیم بنیان خانواده و تعالی نسلها»، «زن، کرامت انسانی هویت ایرانی و اسلامی»، «زن، خودباوری و تمدن آفرینی»، «زن، نشاط آور در خانواده، مسولیتی پذیر در جامعه»، «زن فرهنگی ایثار و شهادت و حامی جبهه مقاومتی»، «زن، زیست عفیفانه و زمینه ساز حکومت مهدی (عج)» نامگذاری شد.
به گفته وی، برگزاری تجمع زنان در استادیوم آزادی، جشن دختران برای مادران در استانها، اردوهای راهیان نور زنان و دخترانی به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، جشن مادرانه در میدان امام حسین(ع)، جشن میلاد کوثر، جشن مادری ۶۰ هزار مادر غزه و لبنان، سومین همایش سادات تجلیل از شهدای سادات از جمله شهید صفی الدین و شهید ال هاشم، تجلیل از مادران پهلوان و قهرمان پرور، همایش تبیین جایگاه حضرت زهرا، مراسم قدردانی از شهدای مادران امر به معروف و نهی از منکر و فعالان حوزه حجاب و عفاف، تجلیل از مادران شهدای جاویدیالاثر، برگزاری ایستگاههای صلواتی از جمله برنامههای بزرگداشت هفته مادر است.
انصاری افزود: میزگرد تخصصی با بانوان فرهیخته و موفق در شبکه های سیما، اعزام مبلغ به مدارس، برنامه تجلیل از زنان معاصر، زنان شاعر و نویسنده و خوشنویس و زنانی که در بخشهای ادبی و علمی و فرهنگی صاحب اثر هستند، در این هفته برگزار میشود.
معاون مراسم و استان های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ادامه داد: برگزاری کارگاه آموزش حجاب و عفاف در ۳۵۰۰ پایگاه بسیج، همایش زنان مدافع حریم ولایت، اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم کشور، تولید محتوا های مکتوب و الکترونیک در بخش آموزشی و معرفی در شبکه شاد، نمایشگاههای توانمندی های بانوان در مراکز استانها و تولیدات زنان، برگزاری معرفی زنان موفق در حوزه های مختلف، جشن بزرگ مادران دارای چهار شهید و بیشتر، همایش زنان ایثارگر و کارآفرین، تجلیل از نخبگان در حوزه بانوان، از دیگر برنامه های هفته مادر است.
به گفته وی، در دانشگاه ها و مراکز علمی نیز همایش های متنوع در حوزه زنان و دختران برگزار میشود و برنامه های آموزشی، کارگاه های تولیدی، آلبوم خانواده و برداشت نو از خانواده فاطمی، نشست تخصصی برای شناسایی مقام زن، جوانان و فرزندآوری، همایش صمیمیت در بین همسران از جمله این برنامه ها است.
انصاری تأکید کرد: برنامه های این هفته برنامه های استمراری است که تا پایان این هفته نیز ادامه دارد و امسال همه دستگاههای به میدان آمدند و مشارکت داشتند.
دیدگاه خود را بیان کنید