فرخلقا معظمی در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد با اشاره به اهمیت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) یا امنیت سایبری اظهارکرد: این حوزه امروز جایگاهی کلیدی در توسعه زیرساختها و حفظ منافع ملی کشور دارد.
عضو هیات علمی پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه شهید بهشتی افزود: امنیت سایبری نهتنها برای مقابله با تهدیدات فضای مجازی ضروری است، بلکه نقش اساسی در حفاظت از اطلاعات و دادههای حیاتی کشور دارد. انجمن رمز ایران با برگزاری کنفرانسهای سالانه در حوزه امنیت اطلاعات و رمزشناسی با هدف دانشافزایی پژوهشگران دانشگاهها و شاغلان در صنعت افتا همچنین انتشار یافتههای جدید علمی در این حوزه، تلاش میکند آخرین دستاوردهای متخصصان و اندیشمندان ایرانی و بینالمللی در زمینه رمزشناسی و امنیت اطلاعات و ارتباطات را ارائه و از این طریق محیط مناسبی برای تبادل نظر کارشناسی به منظور رفع مسائل مبتلابه کشور در حوزه امنیت سایبری فراهم آورد.
دبیر اجرایی بیست و دومین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران تصریح کرد: مقالات این کنفرانس از طریق دو فراخوان پاییز ۱۴۰۳ و بهار ۱۴۰۴ دریافت خواهد شد و مهلت ارسال مقالات نیز در فراخوان پاییز تا اول بهمنماه ۱۴۰۳ تعیین شده است.
وی گفت: تاریخ داوری مقالات ارسالی به بیست و دومین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۳ اعلام می شود. مقالات پذیرفتهشده به شکل حضوری در این رویداد علمی ارائه خواهند شد. مقالات فارسی ارائه شده در این کنفرانس در مجله علمی منادی افتا و مقالات انگلیسی نیز در مجله بینالمللی ISeCure منتشر خواهند شد.
دیگر عضو کمیته اجرایی بیست و دومین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران نیز ضمن تأکید بر اهمیت امنیت سایبری در دنیای امروز، عنوان کرد: با توجه به افزایش تهدیدات سایبری در جهان، امنیت اطلاعات به یکی از اولویتهای اصلی کشورها تبدیل شده است. این کنفرانس زمینهای برای تبادل نظر میان پژوهشگران و متخصصان است تا راهکارهای جدیدی برای رفع چالشهای موجود در این حوزه ارائه دهند.
هادی سلیمانی به تجربیات دانشگاه شهید بهشتی در حوزه امنیت سایبری اشاره کرد و افزود: این دانشگاه با برگزاری دورههای کارشناسی ارشد مخابرات امن و رمزنگاری همچنین میزبانی رویدادهای علمی نظیر سیزدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران در سال ۱۳۹۵، تاکنون در توسعه و ارتقاء علمی این حوزه راهبردی نقش داشته است.
این عضو کمیته اجرایی بیست و دومین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران همچنین برگزاری کارگاهها، سمینارها و مدارس بینالمللی را از دیگر فعالیتهای این دانشگاه در حوزه امنیت اطلاعات و رمزشناسی عنوان و خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد فرصتی بینظیر برای تعامل، اشتراکگذاری دانش و گسترش همکاریهای علمی در حوزه امنیت اطلاعات و رمزشناسی خواهد بود.
وی با تاکید براینکه، امروزه حوزه افتا یا امنیت سایبری بهعنوان یک نیاز راهبردی برای کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه و توسعه علمی است از پژوهشگران، اساتید و دانشجویان دعوت کرد با ارائه مقالات در این کنفرانس مشارکت و با همکاری اعضای انجمن رمز ایران به غنای علمی این رویداد علمی بیفرایند.
علاقهمندان میتوانند برای اطلاعات بیشتر و آگاهی از نحوه ارسال مقالات به بیست و دومین کنفرانس بینالمللی انجمن رمز ایران، به آدرس اینترنتی https://iscisc۲۰۲۵.sbu.ac.ir/ مراجعه کنند.
دیدگاه خود را بیان کنید