شناسایی افزون بر چهار هزار و ۸۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران

ساری- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- فرمانده یگان حفاظت اراضی غرب مازندران گفت: بیش از چهار هزار و ۸۰۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز با گشت و بازرسی ویژه منابع طبیعی امسال در غرب استان شناسایی شد.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، سرهنگ مجید ذکریایی روز پنجشنبه در بازدید از عرصه های جنگلی رامسر در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: از این تعداد یک هزار و ۹۵۱ مورد در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی مصوب سال ۱۳۸۵ به شرایط قبل برگشت و ۱۷.۵ هکتار آزاد سازی صورت گرفت.

وی ادامه داد: تعداد ۷۸۹ مورد اخطار به مالکان این نوع ساخت و سازها داده شد و تعداد ۱۰۰ مورد اجرای احکام قضایی قلع و قمع در اجرای ماده سه قانون حفظ کاربری اراضی صورت گرفت.

فرمانده یگان حفاظت اراضی جهاد کشاورزی غرب مازندران گفت: ۶۰ درصد این‌گونه ساخت و سازها مربوط به غرب مازندران بوده و بیشتر در شهرستان‌های نور، چمستان، تنکابن، رامسر، نوشهر و محمود آباد است.

شناسایی افزون بر چهار هزار و ۸۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران

سرهنگ ذکریایی خاطر نشان کرد: به علت جلگه‌ای بودن، نزدیکی به دریا و دسترسی به چشم انداز جنگل و دسترسی آسان به پایتخت، مورد اقبال اینگونه خریداران و ساخت و سازها قرار گرفته است و از مردم می‌خواهیم از خرید هرگونه زمین خانه ویلا به صورت قولنامه‌ای و خارج از بافت خودداری و استعلام لازم از دستگاه‌های مربوط همچون جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و بخشداری‌ها به عمل آورده و هرگونه تخلفات را به سامانه ۱۳۱ یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی اطلاع رسانی کنند.

شناسایی افزون بر چهار هزار و ۸۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران

استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند و در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه