«شهرام مروتی» روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد افزود: امکان ارسال پیشنهادها از طریق شبکههای اجتماعی به روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر یا ارسال نامه به شهرداری میسر است.
به گفته وی اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری مراغه بر این باور هستند که در چند سال اخیر به ویژه سال ۱۴۰۳ بودجه شهرداری بر اجرای طرحهای زیرساختی متمرکز شد و بر همین اساس در سال ۱۴۰۴ نباید طرح زیرساختی جدید آغاز شود.
شهردار مراغه: در سال ۱۴۰۴ طرح زیرساختی جدید شروع نمیشود
وی با تاکید بر تکمیل طرحهای نیمهتمام در سال ۱۴۰۴، ادامه داد: بودجه شهرداری مراغه در سال آینده روی «ارتقای کیفیت زندگی شهروندان» متمرکز شده و در تدوین آن به محورهایی چون زیباسازی، نورپردازی و سرزندهسازی اماکن و ابنیه شهر به ویژه ورودیهای شهر و اماکن تاریخی توجه میشود.
«مروتی» توسعه حمل و نقل عمومی را یکی دیگر از محورهای تدوین بودجه سال آینده شهرداری مراغه عنوان کرد و ادامه داد: بهسازی پیادهروهای سطح شهر و ایجاد پیادهراه در هسته مرکزی و مدیریت ترافیک و ایمنسازی معابر با احداث پلهای عابرپیاده و توسعه شبکه نظارت نیز از دیگر محورهاست.
وی افزود: همچنین در تدوین بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری مراغه به مداخله در بافت فرسوده شهری، الکترونیکی کردن خدمات شهرداری، برگزاری رویدادهای فرهنگی در راستای افزایش نشاط اجتماعی، معرفی شهر و جذب گردشگر، اقدامات عملیاتی در راستای جذب گردشگر و تبدیل شهر به یک شهر توریستی و احداث پارکهای موضوعی توجه میشود.
بودجه سال جاری شهرداری چگونه هزینه شد؟
شهردار مراغه بیان کرد: بودجه سال جاری شهرداری مراغه بر ۲ محور توسعه معابر و توسعه گردشگری تمرکز داشت و طرحهای خوبی در این محورها آغاز شد که برخی از آنها به بهرهبرداری رسید.
«مروتی» افزود: در محور توسعه معابر، طرحهایی چون احداث و تکمیل بلوار باغستان، احداث راه دسترسی محله گللر، احداث فاز اول بلوار پژوهش(میدان مجلس)، احداث بلوار شورا در شهرک امام حسن(ع)، تکمیل کمربندی غربی از میدان بسیج تا طالبخان به مرحله اجرا گذاشته شد.
به گفته وی از دیگر طرحهای توسعه معابر شهر مراغه در سال جاری میتوان به احداث راه دسترسی مسکن ۴۰۰ واحدی پهرآباد و احداث راه دسترسی مساکن هزار و ۶۸۰ واحدی سنگرتپه اشاره کرد.
وی با بیان اینکه به زودی احداث ۶۰ متری شهید مالک رحمتی از نیروگاه تا گلشهر آغاز میشود، ادامه داد: احداث ۲۴ متری زیباشهر نیز از دیگر طرحهای توسعه معابر شهری در سال جاری است.
شهردار مراغه به طرحهای محور توسعه گردشگری در سال جاری هم اشاره، و بیان کرد: احداث مسیر سلامت (بهسازی بالادست صوفیچای)، احداث و توسعه اوحدیه، بهسازی رصدخانه تاریخی مراغه، تکمیل و بهسازی پارک شادی، تملک خانه تاریخی «نبئی» و آغاز مطالعات مرمت آن از جمله این طرحهاست.
«مروتی» اضافه کرد: از دیگر طرحهای محور توسعه گردشگری که در سال جاری اجرا شد، میتوان به تکمیل مطالعات و آغاز قریبالوقوع مرمت حمام تاریخی خواجهنصیر، آزادسازی و بهسازی حاشیه درختان تاریخی شهر، بهسازی ادامه کانال ولیعصر(عج) و احداث پارک محلهای جویشهر در پهرآباد اشاره کرد.
وی به برخی از طرحهای مهم که به صورت متفرقه در سال جاری اجرا شد هم اشاره کرد و افزود: احداث مخزن هزار مترمکعبی گلشن زهرا(س)، توسعه شبکه آب خام در هسته مرکزی شهر، پارک معلم و ضلع غربی و جنوبی شهر، احداث کارخانه کمپوست و تفکیک زباله، احداث و تکمیل گلخانه مرکزی شهرداری از جمله این طرحهاست.
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد اوایل سال جاری، درجه شهرداری مراغه نیز پس از حدود سه دهه از ۹ به ۱۰ ارتقا یافت که در توسعه ساختار تشکیلاتی، تعداد نیروی انسانی و میزان اعتبارات دولتی میتواند مفید باشد.
ضمن توجه به اینکه کسب درجه ۱۰ با توجه به اینکه آخرین درجه در شهرداریهای کلانشهرها ۱۲ است، موفقیت بزرگی برای مراغه و شهرداری این کهنشهر به شمار میرود.
گفتنی است شهرداری کهنشهر مراغه در سال ۱۳۰۷ شمسی تاسیس شد و اکنون نقش محوری در توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی این شهر باستانی بر عهده دارد.
دیدگاه خود را بیان کنید