به گزارش گروه علمی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، یکی از الزامات ارتباط صنعت و دانشگاه استفاده از ظرفیتهای تحقیقاتی کشور و تداوم فعالیتهای تحقیق و توسعه برای ایجاد و گسترش شرکتهای دانشبنیان از بستر دانشگاهها و آزمایشگاههای پژوهشی است.
بهرهگیری از پتانسیل شتابدهندهها و شرکتهای دانشبنیان در اکتساب فناوری و تجاریسازی راهکارهای فناورانه نیز نقشی کلیدی در پیشبرد این فرایند دارد. دستاوردهای علمی کشور، از جمله نیروی انسانی متخصص و پژوهشهای دانشگاهی، از نقاط قوت کشور در نظامهای رتبهبندی بینالمللی است.
در همین راستا، صندوق نوآوری و شکوفایی بهمنظور تسهیل انتقال و توسعه فناوریهای پیشرفته با ارائه خدمت جدیدی با عنوان «کمکهزینه تحقیق و توسعه» بخشی از هزینههای مربوط به فعالیتهای تحقیق و توسعه را بهصورت بلاعوض به شرکتهای دانشبنیان و اعضای هیاتعلمی اعطا میکند. سهم حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی در هر طرح تحقیقاتی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و بر اساس شاخصها و شرایط مشخص، تعیین خواهد شد.
واجدین شرایط برای شرکت در فراخوان لازم است ابتدا در پلتفرم چلنج به آدرس challenge.ir ثبتنام کرده و پس از ورود به صفحه فراخوان، با کلیک بر دکمه ثبت پروپوزال، اطلاعات خواستهشده را تکمیل و رزومه مسئول طرح را بارگذاری نمایند. طرحهای ثبتشده مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت تأیید اولیه، اطلاعات تکمیلی جهت ادامه روند ارزیابی دریافت خواهد شد.
شرکتها و شتابدهندههای دانشبنیان و اعضای هیئتعلمی و پژوهشگران از مخاطبان فراخوان هستند و طرحهای فناورانه براساس معقول بودن تعداد هسته فناور تیم و توانایی تیمسازی، شفافیت توافقات مالی و وضعیت تقسیم سهام بین هسته فناور، شکلگیری هسته فناور با رویکرد توسعه محصول، حضور تخصصهای فنی و کسبوکاری لازم در هسته فناور و برخورداری از سوابق پژوهشی و فناورانه، کمتر از ۵ بودن سطح آمادگی فناوری طرح پیشنهادی، قابل قبول بودن طرح پیشنهادی، سطح نوآوری و پیچیدگی فناوری و غیره از معیارهایی است که طرحها بر اساس آن ارزیابی خواهند شد.
کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی، دارو و فرآوردههای پیشرفته حوزه تشخیص و درمان، مواد پیشرفته و محصولات مبتنیبر فناوریهای شیمیایی، ماشینآلات و تجهیزات پیشرفته، وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی، سختافزارهای برق و الکترونیک، فوتونیک و لیزر و فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرمافزارهای رایانهای از حوزههای فناورانه این فراخوان است.
بر اساس اعلام معاونت علمی، علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره ۸۸۴۸۶۴۹۶-۰۲۱ تماس گرفته و یا به آدرس ایمیل: danasharifco@gmail.com و آدرس لینکدین: https://www.linkedin.com/company/s-s-danasharif مراجعه کنند.
دیدگاه خود را بیان کنید