مدارس شاهد الگویی برای الگوسازی مدارس تراز است

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از مدارس شاهد به عنوان الگویی برای الگوسازی مدارس تراز یاد کرد و یکی از دغدغه‌های جدی بنیاد را در حوزه معاونت پرورشی برای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، سعید اوحدی مروز، سه شنبه دوم بهمن در نخستین جشنواره تجلیل از مدیران برتر مدارس شاهد اظهار داشت: یکی از دغدغه های جدی ما برای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در حوزه معاونت پرورشی بود. ما باید از مدارس شاهد برای الگوسازی استفاده کنیم و چه دغدغه ای بیشتر از این که شما مسئول تعلیم و تربیت فرزندان شاهد باشید!

وی افزود: هیچ آیین، گرایش و تفکری در عالم بشریت وجود ندارد که به اهمیت علم و علم آموزی نپرداخته باشد. پیامبر اکرم(ص) به عنوان مقام معلم به بعثت رسید و در بیشتر روایات درخصوص اهمیت تعلیم و تربیت اشاره شده است. خدا هیچ حد و مرزی برای علم قائل نشده و پیامبر (ص) فرمود که برای هر ظرفی، ظرفیتی وجود دارد مگر ظرف علم که هر چه بیشتر تلاش کنید، وسعت آن بیشتر می شود.

مدارس شاهد، کانون ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شود

یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بیش از ۴۰۰ هزار نفر در مدارس شاهد در حال تحصیل هستند. این مدارس باید کانون ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شود.

وی افزود: ۲۴ کشور که جنگ را تجربه کردند، برای رزمندگانی که حتی دو روز در جنگ بودند، بسیار ارج و قرب می گذارند اما چه کاری برای ایثارگران خود انجام داده ایم. اگر هم در فرهنگ سازی کار حداقلی انجام می دهیم، آن را در بوق و کرنا می گذاریم و به نتیجه هم نمی رسیم.

سلیمانی ادامه داد: شما عزیزترین افراد جامعه هستید و ما باید توجه بیشتر به خانواده شاهد و ایثارگر داشته باشیم. موارد زیادی در قانون جامع ایثارگران آمده اما تعداد کمی از آنها اجرا می شود. باید همدل باشیم و به وصیت شهدا بیشتر توجه کنیم.

مدارس شاهد الگویی برای الگوسازی مدارس تراز است

امروز درباره تاثیر معدل در قبولی کنکور تصمیم گیری می شود

علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش در کشور زنجیره تامین دارد که اولین قسمت این زنجیره، هفت میلیون کودک صفر تا شش ساله، ۱۷ میلیون دانش آموز و هزار و ۴۰۰ مدرسه شاهد برای تحصیل فرزندان افرادی است که خونشان برای توسعه کشور بر زمین ریخت. این زنجیره بعد از آموزش و پرورش به دانشگاه ها وصل می شود.

وی با بیان اینکه معلمان زنجیره اول آموزش، تعلیم و تربیت هستند، ادامه داد: باید تربیت دانش آموزان، یکپارچه و تحت نظر یک نفر مدیریت شود و مجلس شورای اسلامی تلاش می کند تا دانش آموزان در مدارس شاهد، خوب تربیت شوند

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ایثارگرانی جان خود را دادند و برای فرزندان آنها شرایطی فراهم شده تا بهتر تحصیل کنند. معلمان و مدیران، دانش آموزان را با فرهنگ ایثار و شهادت تربیت می کنند من دست شما معلمان و مدیران را که از بین ۱۰۰ مدرسه برتر انتخاب شده اید، می بوسم.

منادی درباره تاثیر معدل در قبول کنکور گفت: امروز در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تاثیر قطعی معدل در قبولی کنکور تصمیم گیری می شود که امیدوارم تصمیم خوبی گرفته شود.

مدارس شاهد الگویی برای الگوسازی مدارس تراز است

الگوی مدرسه تراز نیاز به توانمندسازی مدیران و معلمان دارد

مصطفی آذرکیش معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مدیران به عنوان رهبران آموزشی، بازیگران اصلی در تحول آموزش و پرورش هستند که یکی از برنامه های مهم آموزش و پرورش، الگوی مدرسه تراز است.

وی افزود: سند تحول بنیادین نظام آموزشی برای الگوی مدرسه‌ تراز اجرا می‌شود تا بر این اساس هر مدرسه برای رسیدن به وضع مطلوب برنامه راهبردی متفاوت با توجه به اقتضائات خود داشته باشد. برای تحقق مساله مهم تحول در نظام آموزش و پرورش باید یک عزم ملی در مدارس ایجاد کنیم که نیازمند برنامه ریزی است و راهکار این امر در نقشه راه سند تحول بنیادین پیش‌بینی شده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: یکی از برنامه‌ها و راهکارهای جدی تدوین شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، الگوی «مدرسه تراز سند تحول بنیادین» است که برای این امر امسال ۱۰ درصد مدارس عادی دولتی و ۵۰ درصد مدارس خاص اعم از نمونه، شاهد، سمپاد و غیردولتی در قالب الگوی سند تحول بنیادین قرار گرفتند که باید این الگو به شکل جدی در مدارس اجرا شود و نیاز به توانمندسازی مدیران و معلمان دارد.

آذرکیش گفت: سال هاست همکاری خوب و هوشمندی را با بنیاد شهید در قالب مدارس شاهد و برنامه های ویژه در سطح وزارت آموزش و پرورش داریم. با توجه به تغییرات گسترده و وسیع در حوزه های تکنولوژی و اقتضائات جدید، این نوع مراسم ها می تواند کمکی برای ارائه برنامه ها باشد.

وی اضافه کرد: برابری آموزشی نمادی از همبستگی ملی است. وقتی یک جشنواره در قالب مدیران برتر برگزار می شود، نمادی از همبستگی را دنبال می کنیم که آغاز تعهدی است که در سایر مدارس تحول ایجاد شود. رئیس جمهور نیز اهتمام ویژه ای به نظام آموزشی دارد و یکی از هفت برنامه وزارت آموزش و پرورش توجه به مدیران برتر با شاخص های نوآوری و خلاقیت در سال آینده است.

در نخستین جشنواره مدیران برتر مدارس، ۳۲ مدیر برتر از هزار و ۴۰۰ مدرسه شاهد تجلیل شد.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه