چه کسی رئیس شطرنج ایران می‌شود؟

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- انتخابات فدراسیون شطرنج به حساس‌ترین مرحله خود رسیده تا جایی که نامزدها به دنبال آن هستند تا با مهره‌های خود رقیب را در مجمع انتخاباتی مات کنند.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، قرار است انتخابات فدراسیون شطرنج بعد از حدود ۱۸ ماه، ۱۴ بهمن برگزار شود. تا کنون صلاحیت مدیریتی شادی پریدر، کمال جوانمرد و محمد نیکوکار برای حضور در مجمع انتخاباتی تائید شده است.

کاظم دستگردی دبیر فدراسیون شطرنج در خصوص روند برگزاری این انتخابات به خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد گفته بود که در زمان تعیین شده، چهار نفر برای حضور در مجمع انتخاباتی فدراسیون ثبت‌نام‌ کردند که در نهایت سوابق مدیریتی سه نامزد از جمله شادی پریدر، کمال جوانمرد و محمد نیکوکار مورد تائید قرار گرفت. برای تائید نهایی آنان باید مراجع دیگر نظرات خود را به وزارت ورزش اعلام کنند.

تاکید دستگردی بر برگزاری انتخابات در روز ۱۴ بهمن در حالی است که این روزها برخی با طرح شکوائیه‌های بلند بالا از از وزارت ورزش و جوانان درخواست کرده تا از برگزاری انتخابات جلوگیری کند زیرا به گمان این کارشناسان انتخابات کمیسیون‌های فدراسیون در شرایط عادلانه برگزار نشده و با شائبه‌هایی همراه است.

آنان در ادامه شکوائیه خود حتی اشاره‌ای به ۹ ماه دوران سرپرستی پریدر داشته و آن را با انتخابات فدراسیون دوومیدانی مقایسه کرده که ممبینی حق شرکت در آن را نداشت و باور دارد که پریدر باید از چرخه انتخابات حذف شود.

اینکه وزارت ورزش و جوانان چه تصمیمی در خصوص انتخابات کمیسیون‌ها خواهد گرفت یک داستان جداگانه است اما اینکه پریدر می‌تواند در انتخابات حضور پیدا کند یا نه سوالی است که سیدمحمدشروین اسبقیان روز ۱۶ دی به آن پاسخ داد.

وی در این خصوص گفت: ثبت نام قبلی انتخابات فدراسیون شطرنج کلاً باطل شد بنابراین پریدر طبق قانون مشکلی برای حضور در انتخابات پیش‌رو ندارد.

همچنین طبق دستورالعمل وزارت ورزش و جوانان سرپرست فدراسیون‌ها اجازه حضور در انتخابات را ندارند و این همان واقعیتی است که در یکسال گذشته سرپرستان فدراسیون‌ها به آن پایبند بودند. در زمان ثبت‌نام مجدد کاندیدا، سرپرستی فدراسیون بر عهده محمودرضا آمیاری بوده که روز ۲۱ مهرماه از سوی وزارت ورزش به عنوان سرپرست انتخاب شد. آمیاری نیز طبق دستورالعمل وزارت ورزش و جوانان از شرکت در انتخابات خودداری کرد.

حال باید منتظر ماند و دید آیا وزارت ورزش و جوانان به خاطر شکوائیه برخی از منتقدان انتخاباتی، روند برگزاری انتخابات را متوقف خواهد کرد یا اینکه با برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون به بیش از ۶۰۰ روز بلاتکلیفی شطرنج ایران پایان می‌دهد.

با وجود این اعتراضات و شکوائیه‌ها اکنون انتخابات فدراسیون به حساس‌ترین مرحله خود رسیده و بازیگران با استفاده از مهره‌ها خود به دنبال مات کردن رقیب هستند. حال باید منتظر ماند و نظاره‌گر آن شویم که از بین سه کاندیدای تائید صلاحیت شده تا کنون چه فردی به عنوان رئیس فدراسیون شطرنج ایران انتخاب خواهد شد.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه