به گزارش خبرنگار حوزه سلامت آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، مصطفی جمالی روز دوشنبه در یک نشست خبری که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: پلاسما (بخشی از خون) به عنوان ماده خام به فرآوردههای دارویی مشتق از پلاسما مانند آلبومین، فاکتورهای انعقادی ۸ و ۹، داروی IVIG تبدیل میشود و نیاز داریم با ایجاد پالایشگاه خون این فرآورده ها را در داخل تولید کنیم.
وی تصریح کرد: بنابراین ما باید هرچه سریع تر ظرفیت تهیه پلاسما و ساخت پالایشگاه را در کشور فراهم کنیم.
مدیرعامل سازمان انتقال خون با بیان اینکه اصحاب رسانه همواره در راستای ترویج انتقال خون و در عرصه هایی که دچار بحران بودیم بدون هیچ جناح بندی با ما همکاری کرده اند، اظهار داشت: فرد انتقال کننده خون در حقیقت نجات دهنده جان های دیگر است، با توجه به آلودگی هوا، ترافیک و کمبود نیروی انسانی مردم، سازمان انتقال خون را بدون هیچ چشمداشتی تنها نگذاشته اند و البته این کار کاملا داوطلبانه است.
جمالی بیان کرد: افرادی که در انتقال خون کار می کنند متوسط دریافتی آنها زیر ۲۵ میلیون تومان است و با توجه به نقشی که ایفا می کنند ، باید از آنان تکریم شود و همچنین برای تکریم اهدا کننده کاری نکردیم در حالیکه ارزش کار آنها بسیار بالاست و باید معیشت آنها مورد توجه دولت قرار بگیرد.
وی ادامه داد: با توجه به چشم انداز 20 ساله کشور قرار بود در برخی حوزه ها کشور برتر منطقه باشیم. اکنون انتقال خون در منطقه سرآمد بوده و کارهایی در حال انجام است که بعد از ۲۰ سال به نتیجه رسیده است.
ادامه دارد ..
دیدگاه خود را بیان کنید