توسعه گردشگری نوین با تکیه بر امر آموزش امکان‌پذیر است

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: آموزش کلید پیشرفت و توسعه‌یافتگی کشورها به شمار می‌آید و می‌تواند در پویایی و رشد گردشگری نوین، تحول آفرین باشد.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، انوشیروان محسنی بندپی در دومین بزرگداشت روز جهانی آموزش که با شعار سال هوش مصنوعی و آموزش در گردشگری در سالن آمفی‌تئاتر این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: تاثیر کارکردهای گردشگری به عنوان صنعتی نوین در حوزه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و سلامت روان آحاد جامعه بسیار گسترده است و به عنوان صنعتی هویت‌زا می‌تواند یکی از اصلی‌ترین اقدامات در مواجهه با ایران هراسی به شمار آید پس حضور گردشگران می‌تواند گامی مهم برای مقابله با هجمه‌های علیه ایران باشد.

وی با توجه به نقش گردشگری در توانمند شدن جامعه به دستاوردهای گسترده فعالیت بوم‌گردی‌ها به عنوان نمونه‌ای بارز در این زمینه اشاره کرد.

محسنی بندپی با بیان اینکه آموزش منشأ تحولات است، افزود: آموزش با رویکرد تحول‌آفرین و ثروت‌ساز زمانی که در پیوند با صنعت گردشگری قرار می‌گیرد، می‌تواند زایش ایده‌ها و خلاقیت‌ها را در پی داشته باشد و با دانامحور و اخلاق محور شدن جمعیت تخصصی مربوطه، گام‌هایی تاثیرگذار در این زمینه به ارمغان آورد.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: باید از هوش مصنوعی در بخش آموزش گردشگری استفاده شود. نقش‌آفرینی هوش مصنوعی و آموزش در صنعت گردشگری می‌تواند تسهیل‌کننده خدمات باشد و افزایش ارزش ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و قابلیت‌های این حوزه را به دنبال داشته باشد.

محسنی بندپی یادآور شد: همواره در مسیر تکاملی استانداردسازی و ارتقای خدمات، حرکت بر پایه آموزش اثربخش بوده است و ما اهمیت این موضوع را قدر می‌نهیم.

وی خطاب به حاضران پیشکسوت و فعال در بخش آموزش گردشگری گفت: ما نیازمند این هستیم که به یاری دانش و تجربه‌های گرانبهای شما ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و قابلیت‌های این حوزه را ارتقاء دهیم.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه