به گزارش خبرنگار فرهنگی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، حوزه موسیقی یکی از عرصههای هنری کشورمان است که این هفته علاوه بر فعالیتهای جاری نهادهای فرهنگی و هنری در حوزه موسیقی، شاهد رویدادهای مختلفی همچون میزبانی استان هرمزگان از هفدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران، حضور هنرمندان بینالمللی در چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر و انتشار جدول این جشنواره، حادثه تصادف برای آرمان امیدی خواننده مسجدسلیمانی، درگذشت شهریار مسرور آهنگساز و خواننده سبک بلوز، برگزاری کنسرت «ارگ و سازهای باستانی ایرانی» با حضور گروه موسیقی کلاسیک ایرانی «مهربانان» در مسکو، انتشار «برف و کاج» روزبه بمانی و «ساعت دیواری» محسن چاوشی، افتتاح نخستین نمایشگاه انجمن گیتارسازان ایران و فراخوان دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم و حاشیه کنسرت گروه «لیان» در اصفهان بود که در این گزارش به آنها میپردازیم.
میزبانی هرمزگان از هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی
انجمن موسیقی ایران مردادماه امسال فراخوان هفدهمین جشنواره منطقهای موسیقی نواحی ایران را پیرامون «ایران فرهنگی؛ طبقهبندی موسیقایی و تغییرات» منتشر کرد. قرار بود بخش اول این دوره از جشنواره در پنج منطقه ایران در مهرماه امسال، در یک گستره ملی به همت دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسط انجمن موسیقی ایران و با همکاری ادارات کل فرهنگ و ارشاد استانهای سراسر کشور به صورت غیر رقابتی برگزار شود که تاکنون این جشنواره برگزار نشده است.
نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دی ماه با محمدعلی طالبی استاندار، محسن روحی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، احمد صدری دبیر پیشین جشنواره موسیقی نواحی دیدار کرده و درباره ظرفیتهای استان کرمان در برگزاری جشنواره نواحی و دیگر رویدادهای هنری گفتوگو کردند. در پی این دیدار و گفتوگو برگزاری هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی در کرمان قوت گرفت.
پیرو این نشست، اعضای شورای سیاستگذاری و دبیر هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی معرفی شدند اما ۱۳ بهمن ماه اعلام شد که استان میزبان جشنواره تغییر کرده و استان هرمزگان با امضای یک تفاهمنامه میان استاندار و معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به عنوان میزبان هفدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران معرفی شد.
برگزاری نشست پژوهشی ساز دوتار جمشید ولینژاد
نشست پژوهشی با موضوع ساز دوتار ابداع شده توسط جمشید ولینژاد از نوازندگان باسابقه موسیقی مقامی شمال خراسان با حضور جمعی از هنرمندان و پژوهشگران و سخنرانی محمدرضا درویشی آهنگساز و پژوهشگر موسیقی ۱۳ بهمن در سالن اجتماعات خانه موسیقی ایران برگزار شد. ولینژاد نام دوتار ابداع شده را «جمشید» نهاده است.
محمدرضا درویشی آهنگساز و پژوهشگر موسیقی با بیان اینکه این نشست به نوعی به موسیقی شمال خراسان اختصاص دارد، افزود: ولینژاد در یک خانوادهای که همگی بخشی و نوازنده ساز دوتار بودهاند بزرگ شده است. او با یک دوتار تغییریافته مینوازند. این تغییر عبارت از این است که حدود دو سوم صفحه دو تار را به جای چوب پوست آهو کشیدند اما چوب دایره مانند را زیر خرک گذاشتهاند تا خرک به صورت مستقیم با پوست تماس نداشته باشد که به آن فشار بیاورد البته این کار پیش از این روی ساز سهتار انجام شده است اما با اقبال مواجه نشد. ابتکار عملی که آقای ولینژاد بر دوتار انجام داده در شمال خراسان با استقبال مواجه شده است.
معرفی داوران بخش رقابتی چهلمین جشنواره موسیقی فجر
اسامی داوران بخش رقابتی چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر این هفته اعلام شد. ۱۵ گروه موسیقی نواحی از مناطق مختلف ایران؛ استانهای بوشهر، کردستان، کرمانشاه، گیلان، گلستان، مازندران، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و هرمزگان در قالب «شبهای موسیقی اقوام» در چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر در برج آزادی به روی صحنه میروند. همچنین ۲۸ اجرای موسیقی پاپ (مردموار) در سالنهای میلاد نمایشگاه، رزمال و وزارت کشور برگزار خواهد شد.
هنرمندان بینالمللی همچون جمال علی اف از ترکیه و یکی از بزرگترین ویولنسلنوازان نسل خود و فرح الفارسی نوازنده و آهنگساز شناخته شده تونسی در چهلمین جشنواره موسیقی فجر حضور خواهند داشت.
نادره رضایی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در انجمن موسیقی ایران با مدیران چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر دیدار کرد و با اشاره به برگزاری چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر گفت: این جشنواره باید محفلی برای حضور همه هنرمندان موسیقی باشد و هدف ما این است که وفاق در میان اهالی موسیقی با حضور در چنین جشنوارهای رقم بخورد.
جدول اجراهای چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر با بیش از ۱۱۰ اجرا در بخشهای مختلف، از جمله ارکسترال، ردیف دستگاهی، موسیقی نواحی و اقوام، موسیقی بینالملل و موسیقی بانوان منتشر شد. فروش بلیتهای اجراهای این جشنواره در این سامانه آغاز شده است.
تسریع در بازنگری، اصلاح و بررسی سند ملی موسیقی
نخستین جلسه بازنگری و بررسی سند ملی موسیقی کشور این هفته با حضور نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسین ایمانی خوشخو دبیر شورای هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس پارک ملی علوم و فناوریهای نرم صنایع فرهنگی، محسن صفایی فرد مدیر دفتر موسیقی و سرود سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، احمد رمضی سرپرست مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی، حجت الاسلام محمدحسین فلاح زاده نماینده دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی ایران، وحید آگاه از مشاوران حقوقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کاوه خورابه معاون علمی پژوهشی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از آمادگی این معاونت برای دریافت نظرات، پیشنهادها، انتقادات و اصلاحات مورد توجه فعالان عرصه موسیقی در جهت بازنگری و بررسی این سند ملی خبر داد و افزود: آنچه ضرورت دارد تسریع در امر بازنگری، اصلاح و بررسی سند ملی موسیقی به عنوان یک سند بالادستی عرصه موسیقی در کشور است که باید به واسطه برگزاری جلسات مختلف و رفع اشکالات موجود فضا به سمتی هدایت شود که هنرمندان و فعالان این عرصه بتوانند تحت پوشش این سند، شرایط بهتر، مطلوبتر و موثرتری را برای انجام فعالیتهای موسیقاییشان تجربه کنند.
حادثه تصادف آرمان امیدی خواننده مسجدسلیمانی
شامگاه ۱۳ بهمن، در حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی پژوپارس در مسجدسلیمان، یک زن و یک مرد کشته شدند و آرمان امیدی خواننده مسجدسلیمانی برنامه «عصر جدید» مصدوم شده و به بیمارستان مسجدسلیمان انتقال یافت و با پیگیری استاندار خوزستان و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، مقدمات اعزام او به بیمارستان گلستان اهواز برای انجام مراحل درمانی از طریق اورژانس هوایی انجام شد. همچنین امیدی برای ادامه درمان به تهران اعزام شد.
درگذشت شهریار مسرور آهنگساز و نوازنده گیتار
شهریار مسرور آهنگساز، خواننده، نوازنده گیتار و هارمونیکا، ۱۵ بهمن به علت نارسایی کبد در بیمارستان شهدای تجریش درگذشت. وی متولد سال ۱۳۴۲ بود. مسرور از کودکی با موسیقی آشنا شد و از ۱۲ سالگی، نواختن ساز ترومپت و سازهایی کوبهای را آغاز کرد و پس از آن به گیتار روی آورد و آموزش ابتدایی این ساز را از مهرداد خورشید آموخت.
مسرور همچنین مدتی از کلاسهای آواز محمد نوری بهره برد و سلفژ را نیز از مرتضی دلشب آموخت. زندهیاد مسرور از نخستین هنرمندان راک پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران بود که آثارش را در سبکهای راک، بلوز و کانتری ارائه داد.
«گاهی وقتا»، «عادت»، «مادر»، ترانهها و بخشی از موسیقی متن «بهشت از آن تو»، «تنهایی»، «تهرون»، «سوی کوهها»، «دیدار»، «معما»، «باهم و یکصدا»، «ماه آبی»، «روز رسیدن»، «آتیش عشق»، «باهم بمونیم»، «آسمان گریه میکند»، «بیقرار»، «تکراری»، «جنون»، «امشب»، «چرا گریه نمیکنی» (موسیقی فیلم)، بخشی از موسیقی فیلم «هوو» از آثار زندهیاد مسرور است.
پیکر این هنرمند ۱۸ بهمن در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد. تمام هزینههای مراسم خاکسپاری و سوگواری توسط خانواده او به خیریه اهدا میشود.
اعلام برگزاری کنسرت احسان یاسین به ۵ زبان
۱۴ بهمن ماه نیز اعلام شد که احسان یاسین سومین کنسرت خود را همزمان با ماه مبارک رمضان، ۱۷ اسفندماه ساعت ۲۱ در سالن اصلی وزارت کشور برگزار میکند. این خواننده برای این کنسرت با همراهی ارکستر «ثنا»، گروه کُر، قطعههایی شامل اجرای آثاری از آلبوم «ماه من» به همراه برخی آثار جدید خود به پنج زبان فارسی، انگلیسی، عربی، کردی و آذری برنامهریزی کرده است.
اجرای ارکستر سمفونیک خانه موسیقی ایران
این هفته ارکستر سمفونیک خانه موسیقی ایران به رهبری امیرپدرام طاهریان در بلک باکس ایران مال به صحنه رفت و آثاری از ویتالی، موتزارت، گریک و سیبلیوس را اجرا کرد.
حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی ایران درباره این اجرا گفت: یک سال است که به منظور جذب هنرمندان و جوانهای باانگیزه و استعداد و دارای ویژگیهای خاص و تخصصی، فراخوانهای داخلی به هنرستانها، دانشگاهها و … ارسال شده است که علاقهمندان بتوانند در این ارکستر فعالیت داشته باشند. غالب نوازندگان این ارکستر هنرجویان هنرستان و جوانها هستند، البته تعدادی از هنرمندان باتجربه نیز در کنار آنها حضور دارند که شاهد اجرای آنها بودیم.
نوربخش افزود: یکی از ویژگیهای این ارکستر، جوان بودن آن است و دیگری اینکه به هیچ عنوان محدود و بسته به این تعداد از هنرمندان نیست. هر فردی که شایستگی داشته باشد میتواند به این ارکستر اضافه شود و اعضای آن ثابت نخواهند بود.
اجرای «مهربانان» در مسکو
کنسرت بزرگ «ارگ و سازهای باستانی ایرانی» با حضور گروه موسیقی کلاسیک ایرانی «مهربانان» به سرپرستی حمیدرضا دادو در کلیسای جامع لوتری انجیلی سن پیتر و پل در مسکو پایتخت روسیه برگزار شد و مورد توجه مخاطبان روس قرار گرفت.
در این کنسرت نوازندگان آثاری از آهنگسازان برجسته ایرانی همچون همایون خرم، علی تجویدی، روحالله خالقی و … را نواختند و به اجرای بداههنوازی با سازهای سنتی نی، تمبک، دف و سنتور پرداختند.
در این کنسرت، هنرمندانی از جمله کسینیا سویریدنکو (ارگ)، لیوبوف زاویالووا (پیانو)، آلکساندر مالوموژنف (ویولن)، کاترینا میرونووا (ویولنسل)، آناستازیا کوتیوخینا (ویولن)، امین اسماعیللو (ویولن)، عرفان چنگیزی (ویولن) و یاسمن غیبلوهی (آواز)، دادو را همراهی کردند.
تور جهانی کنسرت محسن یگانه
همچنین این هفته اعلام شد که تور جهانی کنسرتهای محسن یگانه خواننده موسیقی پاپ از ماه جون سال ۲۰۲۵ (خردادماه ۱۴۰۴) در استرالیا آغاز میشود. بلیت فروشی این اجراها نیز این هفته آغاز شده است.
یگانه در این باره در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته است: «سلام برای تور استرالیا که قدم اول ما در تور جهانی سال ۲۰۲۵ هست، من به همراه گروهم در تاریخهای ۶،۱۴،۲۱ ماهِ جون به ترتیب مهمان هموطنان خوبمون در شهرهای پرت، ملبورن و سیدنی خواهیم بود. به امید این که خاطره خوبی کنار هم بسازیم.»
انتشار «برف و کاج» روزبه بمانی و چند اثر دیگر
آلبوم «برف و کاج» جدیدترین آلبوم روزبه بمانی از ۱۴ بهمن به صورت انتشار هفتگی قطعات منتشر شد.
بمانی در توضیح این آلبوم نوشته است: «آلبوم «برف و کاج» بعد از ماهها تلاش دوستان عزیزم با ۶ قطعه آماده شد که برای بهتر شنیده شدن آثار به صورت هفتگی پخش میشه. اولین قطعه(برف و کاج) یکشنبه و قطعات بعدی به ترتیب زیر، هر جمعه ساعت ۱۹ منتشر میشه.امیدوارم این عاشقانهها با شما ماندگار شه»
«برف و کاج»، «پایان خوب»، «صد سال تنهایی»، «به من نگو خدافظ»، «اول ندیدمت…» و «چند سال از امشب بگذره…» از قطعههای این آلبوم با ترانهسرایی بمانی هستند. سعید زمانی، حامد حسینی، هومن نامداری، امین قباد، مهرداد احمدزاده، فرامرز نصیری از هنرمندانی هستند که در این آلبوم با روزبه بمانی همکاری کردند. برای شنیدن قطعه «برف و کاج» با آهنگسازی حامد حسینی و تنظیم سعید زمانی اینجا مراجعه کنید.
تکآهنگ «ساعت دیواری» با ترانهسرایی امید روزبه، آهنگسازی و خوانندگی محسن چاوشی، تنظیم اشکان عرب، نوازندگی پیانو توحید نوری، گیتار نایلون بهروز میرزایی، سولو کیبورد آرسین، میکس و مسترینگ مهدی کریمی، طراحی کاور شهاب جعفرنژاد و تایپوگرافی حامد تلخآبی، ۱۷ بهمن همزمان با پخش قسمت جدید سریال «آبان» منتشر شد.
پخش سریال «آبان» به کارگردانی رضا دادویی و تهیهکنندگی مجید مولایی از دهم بهمن به صورت اختصاصی در شبکه نمایش خانگی آغاز شده و چهارشنبه شبها ساعت ۲۰ منتشر میشود. برای شنیدن قطعه «ساعت دیواری» اینجا مراجعه کنید.
«تنهام نزار» با ترانهای از عباس محمدی، آهنگسازی بابک زرین، خوانندگی سروش بخشش و تنظیم بهتاش زرین، «بعد از تو» با ترانهای از امید حسام، آهنگسازی و خوانندگی امیر حقیقت، نوازندگی عظیم روحانی و تنظیم یوسف خردمند و «زینو» با ترانهای از رحمان موسوی، ملودی احمد خزایی، نوازندگی محسن شریفیان، شهام معتقدی، محسن خاش، حسن فراهانی، حسین شریفی و محمد عمیدی، تنظیم سهیل اباذری و امید حاجیلی، خوانندگی امید حاجیلی و میکس و مسترینگ حمیدرضا مرادی از دیگر قطعاتی است که منتشر شدند.
همچنین به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی تک آهنگ «ایران» به خوانندگی شاهین بنان با هدف ترویج موسیقی ملی و تقویت هویت ایرانی تولید و منتشر شده است.
افتتاح نمایشگاه انجمن گیتارسازان ایران
نخستین نمایشگاه تخصصی انجمن گیتارسازان ایران به عنوان نخستین رویداد این انجمن ۱۶ بهمن با حضور حسن دیمهای مدیر اجرایی این نمایشگاه، جمعی از هنرمندان موسیقی همچون شهرام صارمی، فرزاد دانشمند، سیمون آیوازیان، مسعود امیری، آرام روحانی، مجید الیکایی، مهدی مساحبیدگلی، حسین درستپور و علاقهمندان در خانه هنرمندان ایران افتتاح شد و تا ۱۹ بهمن از ساعت ۱۳ تا ۲۰ میزبان علاقهمندان است.
انجمن گیتارسازان ایران مهرماه امسال تأسیس شده و تاکنون حدود ۲۸۳ عضو دارد. در این نمایشگاه ۲۴ سازگر در سبکهای مختلف ساخت گیتار همچون الکتریک، آکوستیک، کلاسیک، فلامنکو و غیره شرکت کردهاند. همچنین یک سازگر در بخش ساخت ساز عود در این نمایشگاه حضور دارد.
میثم عامر مدرس و سازساز و از برگزارکنندگان این رویداد درباره تشکیل انجمن گیتارسازان ایران اظهارداشت: حدود ۲۷ سال است که در زمینه ساخت این ساز فعالیت میکنم و به صورت علمی و تجربی این حرفه را شروع کردهام. این انجمن در راستای حمایت و ارتقای سطح علمی تمامی فعالان این حوزه، تهیه مواد اولیه برای تولید ساز یا مسئله بیمه هنرمندان و... ایجاد شده است. پیگیر حمایت از طرف نهادهای فرهنگی و هنری نیز هستیم تا مسیر برای فعالان این حوزه هموار شود.
وی افزود: رایزنیهایی با برخی مسئولان ارشاد، معاونت صنایع دستی و وزارت صَمت داشتهایم تا بتوانیم اهداف انجمن را در جهت استانداردسازی این صنعت و حمایت از این هنرمندان محقق کنیم تا هنرشان به درستی دیده و شناخته شود. از ۲۴ شرکتکننده، تنها پنج نفر از تهران شرکت کردند و بقیه هنرمندان از دیگر استانهای کشور مثل بندرعباس، خراسان، کردستان، شیراز و غیره هستند. مخاطب این نمایشگاه از نوآموزان تا افراد حرفهای را دربرمیگیرد تا جوابگوی تمامی علاقهمندان این حوزه قرار بگیرد.
عامر درباره سطح کیفی محصولات داخل کشور در مقایسه با برندهای معتبر جهانی بیان کرد: محصولات ایرانی در خارج از کشور هم بازار خود را دارد و این یعنی توانستهایم در سطح بینالمللی نیز نظر مخاطبان را جلب کنیم. وقتی هنرمند در داخل کشور میتواند با هزینهای بهمراتب کمتر محصولی با همان مواد و مصالح و همان کیفیت صوتی تهیه کند، جذب برندهای ایرانی میشود.
محسن حسینی کارگردان و پژوهشگر حوزه تئاتر درباره این رویداد گفت: امروز در خلال تماشای غرفهها اطلاعات زیادی در خصوص مواد و مصالح مورد نیاز برای تولید ساز و مراحل مختلف سازسازی و دیگر مسائل مرتبط با آن دریافت کردم. پیشنهادم به برگزارکنندگان این رویداد این است که بهتر است برای دورههای بعد از پرفورمنسِ ساز و حرکت در خلال برگزاری برای معرفی بهتر چنین هنری بهرهمند شوند.
حسینی افزود: برای من جای تعجب داشت که سازگرانمان در ایران تا این حد در این صنعت و هنر پیشرفت کردهاند و حتا محصولاتشان را به خارج از کشور صادر میکنند و به برگزارکنندگان این رویداد خسته نباشید میگویم.
معرفی اعضای شورای سیاستگذاری و فراخوان دومین جشنواره عودنوازی
اعضای شورای سیاستگذاری دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم ۱۶ بهمن ماه معرفی و نخستین جلسه این شورا برگزار شد. محمد فیروزی دبیر جشنواره است و محسن فتاحی نیز دبیری اجرایی آن را برعهده دارد.
محمد فیروزی، مجید ناظمپور، سحر فروزان، نجمه صغیر، علی ابوالقاسمی، محسن فتاحی، کیوان فرزین و محمد پیری اعضای شورای سیاستگذاری دومین جشنواره ملی عودنوازی هستند.
فراخوان دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم نیز ۱۷ بهمن ماه با هدف ترویج و ارتقای سطح هنر عودنوازی، ارتقای فرهنگ و هنر جزیره قشم و معرفی ظرفیتهای بینظیر این جزیره جهانی منتشر شد. این جشنواره با همکاری مشترک موسسه شهرکتاب و سازمان منطقه آزاد قشم ۲۵ تا ۲۸ فروردینماه ۱۴۰۴ در جزیره قشم برگزار خواهد شد.
حاشیههای کنسرت «لیان بوشهر» در اصفهان
کنسرت گروه «لیان بوشهر» به سرپرستی محسن شریفیان که قرار است اسفندماه در اصفهان برگزار شود، با حاشیههای روبه رو بود مبنی بر اینکه کنسرت «لیان» علیرغم رویه قانونی اخذ مجوز، به دلیل حضور لیانا شریفیان فرزند محسن شریفیان مجوز برگزاری نگرفته و یا مجوز لغو شده است.
رضا دهقانی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ۱۶ بهمن ماه در گفت و گو با خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد شایعه لغو کنسرت گروه «لیان» در این استان را تکذیب کرد و گفت: مجوزی برای این کنسرت صادر نشده است که بخواهد لغو شود.
وی اظهارداشت: براساس رایزنیها با گروه «لیان» مقرر شد کنسرت این گروه به دلیل تراکم برنامهها در اصفهان به پس از ماه رمضان موکول شود و بر این موضوع تاکید کردیم که امکان صدور مجوز در این بازه زمانی وجود ندارد.
پس از انتشار گفت و گوی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، شریفیان با ارسال تصاویری اعلام کرد: مستندات کاملی که نشان میداد تمامی مراحل قانونی صدور مجوز با حضور دخترم لیانا شریفیان در کنسرت اصفهان را داشتیم برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال کردیم و ۱۶ بهمن پیگیریهای مثبتی از سوی سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت پذیرفت و قرار شد کنسرت لیان با دستور شخص وزیر ارشاد در اصفهان با حضور کامل اعضای گروه برگزار شود.
این پژوهشگر حوزه موسیقی نواحی ایران بیان کرد: ما تابع قانون هستیم و همیشه بر اساس قانون پیش رفتهایم. کنسرت قبلی ما در اصفهان کنسرت موفقی بود و همین باعث شد این بار تلاش کنیم که با گروه کامل در این شهر فرهنگی روی صحنه برویم و براساس اسنادی که مشاهده میکنیم، تمامی مراحل قانونی را پیش بردیم.
بر اساس گفتههای تهیهکننده کنسرت گروه «لیان» در اصفهان، این کنسرت دوم و سوم اسفندماه در سالن سیتی سنتر برگزار خواهد شد و تمامی مجوزهای این کنسرت مستقیما از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران صادر میشود.
حذف صدای شروین حاجیپور از تیتراژ «پسر دلفینی ۲»
انیمشین «پسر دلفینی ۲» به کارگردانی محمد خیراندیش و تهیهکنندگی محمدامین همدانی در ششمین روز از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر اکران شد، در تیتراژ پایانی این انیمیشن صدای شروین حاجیپور حذف شد. این در شرایطی بود که دو اثر با صدای این خواننده در اواسط و انتهای این انیمیشن پخش شد.
تهیهکننده انیمشین «پسر دلفینی ۲» در این باره توضیح داد: بهترین جایزه این انیمیشن برای ما رضایت مخاطب است. خواننده پایانی کاری که امروز در جشنواره پخش شد شروین حاجیپور نبود. ما صدای خواننده موقتی را پخش کردیم اما در اکران نوروزی این اثر سینمایی با دریافت کردن مجوزها، امیدوار هستیم که شروین حاجیپور تیتراژ کار را بخواند.
دیدگاه خود را بیان کنید