تامین سلامت دانشجو معلمان از برنامه‌های دانشگاه فرهنگیان است

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران گفت: تامین سلامت دانشجو معلمان از طریق تغذیه سالم و بهداشت سراها از برنامه های اصلی دانشگاه فرهنگیان تهران است.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از دانشگاه فرهنگیان، علی محمدی روز پنجشنبه در همایش یک‌روزه کارکنان بخش های خدماتی، سراها، آشپزخانه و مالی و پشتیبانی اظهار کرد: اولویت اصلی برنامه های ما در آستانه ماه مبارک رمضان توجه به بهداشت سراها و تغذیه سالم است؛ هرچقدر در ارتقای کیفی و کمی موضوعات رفاهی و تغذیه ای دانشجو معلمان هزینه کنیم نه تنها اسراف نیست بلکه کار درست و اساسی است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران تاکید کرد: به هیچ عنوان از غذای ناایمن و کنسروهای مختلف در برنامه های غذایی دانشجویان استفاده نمی‌شود و با رعایت اصل صرفه جویی و تنظیم برنامه های غذای مناسب با نظر کارشناسان دانشجویی از نگهداری غذاهای مانده در یخچال ها پرهیز شود.

محمدی گفت: سرای دانشجویی باید محل امن و آرامش دانشجویان باشد و مسئولان سراها باید پدرانه و مادرانه از معلمان آینده مانند فرزندان خود مراقبت و پذیرای کنند.

وی در پایان سخنان خود خطاب به ماموران نظارتی بر افزایش نظارت بر اماکن حساس دانشگاه خصوصا در حوزه های سلف و سراها به منظور تامین رضایت دانشجو معلمان تاکید کرد.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، با توجه به مسمومیت‌های اخیر دانشجویان در برخی از دانشگاه‌ها، اهمیت به تغذیه یکی از مطالبات دانشجویان است؛ از این رو با توجه به نزدیکی به ماه مبارک رمضان کنترل بر تغذیه دانشجویان مورد توجه قرار گرفته است.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه