![](https://file.karafarinaneeghtesad.ir/News/RobatImages2/0cd76c50-2785-4453-8a62-e8fdc398bc38.jpg)
به گزارش خبرنگار سیاسی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، «آیت الله کاظم صدیقی» امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ در خطبههای نماز جمعه این هفته تهران، گفت: خداوند متعال در قرآن کریم مساله تقوا را در فضایی وسیع مطرح میکند و گویا همه چیز با تقوا مرتبط است و اگر تقوا نباشد، هیچ عمل خوبی در پیشگاه خداوند قابل قبول نیست.
وی با اشاره به ایام مبارک ماه شعبان، افزود: شعبان ماهی است که دالان ورودی شب قدر، به روی ما باز میشود و آن شب طلوع خورشید عالم تاب عدالت جهانی و عشق و دادگستر عالم، حضرت حجت بن الحسن المهدی (ع) است؛ نیمه شعبان شب احیاست و بر حسب روایاتی شب قدر است.
خطیب نماز جمعه تهرانتاکید کرد: عشق به منجی عالم بشریت و مُصلح عالم، با جان بشریت آمیخته است، فطرت است، هماهنگونه که خداجویی فطری است.
آیت الله صدیقی خاطر نشان کرد: کمالجویی و امنیت دو خواست فطری بشریت است؛ این دو فرامکانی و فرازمانی هستند. بشر تشنه امنیت است و امنیت جهانی با حضور سید و مولای ما، عینیت جهانی پیدا خواهد کرد. از سوی دیگر مادیات بشر را راضی نخواهد کرد، هر چه امکانات بیشتر شده، مشکلات روحی، جنگها و ناسازگاریها نیز تعمیق شده است و تنها ذکر خداست که بشر را آرام میکند، امام زمان ما نیز «ذکر الله» و چشمه آرامش مطلوب بشر است.
وی در بخش دوم خطبههای نماز جمعه این هفته تهران، تصریح کرد: فرهنگ توحیدی قرآن کریم بر این موضوع تاکید دارد که همه مشکلات را در فعل و انفعالات مادی نبینیم. اگر از دیوار ضخیم نفسانیات، مادیات و گرایشهای طبیعی و حیوانی بالاتر رویم، روزنههایی از غیب برایمان ملموس میشود و این دستِ قدرت است که از ابتدا انقلاب ما را صیانت کرده است.
خطیب نماز جمعه تهران افزود: اگر احکام الهی را نسخه نجات زندگی بدانیم، خداوند به ما تشخیص میدهد و اینچنین است که در جنگ شناختی، این حجم از تبلیغات دشمن در ما اثر نمیکند.
آیت الله صدیقی با اشاره به دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، تاکید کرد: انقلاب اسلامی ما فقط یک واقعیت تاریخی نیست، همچون عاشوراست، کلاس همیشگی ملت، چشمه جوشان و شجره طیبهاست. ملت ایران سلطنتزده و شاه پرست بودند، ملت ما «ملت ما نمیتوانیم» بودند اما با آمدن امام، تحول و تجدید حیات به وجود آمد.
تکمیل میشود...
دیدگاه خود را بیان کنید