باهنر: با پالرمو و CFT موافقم و در مجمع تشخیص از آنها دفاع می‌کنم

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر این که با پالرمو و CFT موافقم و در مجمع تشخیص از آنها دفاع می‌کنم، گفت: البته با تائید پالرمو و CFT مسئله تحریم ها حل نمی‌شود اما بار سنگینی از روی تحریم ها برداشته می‌شود.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، محمدرضا باهنر امروز یکشنبه ۲۱ بهمن در نشست خبری ضمن گرامیداشت یوم‌الله دهه فجر، گفت: مقام معظم رهبری سال ۹۷ بیانیه‌ای صادر کردند که به "گام دوم" شناخته شد. ما در جامعه اسلامی مهندسین بر روی این بیانیه کار و عمل کردیم.

وی با بیان اینکه در انقلاب یکسری اصول داریم که همواره برروی آن پافشاری می‌کنیم، افزود: اما بین واقعیت و ایده فاصله افتاده است و مطالبه معظم له در بیانیه خودشان از نسل جوان این بود که در ۴۰ سال دوم استقرار جمهوری اسلامی ایران تلاش کنند تا فاصله ها را کم کنند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه ما در پرورش سیاستمدار وضعیت خوبی نداریم بر فعالیت احزاب قدرتمند و فراگیر تاکید و بیان کرد: دانشگاه کادر حکومتی بوجود نمی‌آورد بلکه احزاب می توانند نیروهای سیاسی تربیت کنند.

باهنر تصریح کرد: ما ۲۰۰ حزب داریم اما به معنای واقعی حزب نیستند و ما به دو، سه حزب قدرتمند و پاسخگو نیازمندیم. با وزیر کشور مذاکره میکنم و تلاش می‌کنیم تا احزابی قدرتمند داشته باشیم‌.

وی درباره بررسی پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: این موضوع در کمیسیون های مجمع در حال بررسی است و مواردی در کمیسیون‌های مربوطه مجمع تایید شده است اما اینکه مجمع چه تصمیمی می‌گیرد باید بگویم که من سخنگوی مجمع نیستم اما با هر دو کنوانسیون موافقم و از آن دفاع می‌کنم.

باهنر به این نکته هم اشاره کرد که با تائید پالرمو و CFT مسئله تحریم ها حل نمی‌شود اما بار سنگینی از روی تحریم ها برداشته می‌شود.

وی در خصوص تعیین تکلیف لایحه ساماندهی کارکنان دولت که به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شده است، گفت: دولت همه درآمدهای خود را با وجود کاهش درآمدهای نفتی صرف حقوق کارکنان خود می‌کند. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: هم اکنون بالای ۸۰ درصد بودجه دولت هزینه جاری است. عرف کارمندی دولت یک عرف معمول نیست.‌کشوری داریم که دو برابر ایران جمعیت دارد و ۶۰۰ هزار نفر کارمند دارد. ۸۵ میلیون جمعیت به حدود ۵ میلیون کارمند حقوق می‌دهیم.

باهنر با بیان اینکه مجلس سابق برای سامانه کارکنان موضوعی را مطرح کرد تا آنهایی که استخدام نیستند،‌استخدام دولت شوند، اظهار کرد: فکر می‌کنم اگر حتی کارکنان دولت در خانه بنشینند حقوق آنها را بدهیم هزینه‌ها کمتر می‌شود. مسئله روشن است. وقتی در اداره ۲۰ نفر باید یک موضوع را تأیید کنند، ارباب رجوع ۲۰ برابر بیشتر معطل می‌شود. این ساماندهی کارکنان یعنی بیشتر خودمان را در نظام بروکراسی غرق کنیم.

وی خاطرنشان کرد:  مجمع تشخیص مصلحت نظام با این مصوبه مجلس مخالفت کرده است و نمایندگان مجلس بر علیه ما حرف می‌زنند و ما این موارد را تحمل می‌کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در پاسخ به سوالی درباره ساماندهی بازار خودرو و تأخیر در تصویب آن ، گفت: ما که بحث مصلحت را داریم باید سبد سیاستی را با هم ببینیم و اگر بخواهیم مباحث را انفرادی ببینیم، امور پیش نمی‌رود.

باهنر تاکید کرد: در لایحه ۲ میلیارد دلار را برای واردات خودرو اختصاص داده شده است و مجلس اعلام کرده که این را به ۳.۳ میلیارد برسانید و در مورد ۲.۲ میلیارد توافق کردند اما همچنان مجلس به ۳.۳ اصرار دارد و دولت می‌گوید ما یک مقدار مشخصی درآمد ارزی داریم و باید برای کالاهای اساسی اولویت بندی کنیم.

وی در ادامه این نشست خبری که در خبرگزاری مهر برگزار شد در پاسخ به سوالی درباره تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تصریح کرد:  بیش از ۱۰ سال است که رهبرانقلاب نامگذاری سال را با مسائل اقتصادی مشخص می‌کنند، اما دست‌اندرکاران  به این مطالبه‌ای به حق رهبری پاسخ خوبی ندادند. نمی‌خواهم آنها را محکوم کنم اما یکی از مشکلات ما این است که اقتصاد را به بخش خصوصی واگذار نکردیم و به آنها میدان نداده‌ایم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه بخش خصوصی برای اینکه در عرصه باشد ساز و کار خود را دارد، اظهار کرد:  برای نمونه ایران خودرو با ۱۲۰ هزار نفر امور را پیش نمی‌برد و هنوز در کشور ما عده‌ای با جان گرفتن بخش خصوصی مخالف هستند. 

باهنر به دیدار هر ساله رهبر انقلاب با کارآفرینان اشاره کرد و ،یادآور شد: در این دیدارها آنها گفته بودند که این چند سال معطل گرفتن مجوز هستند.

وی تصریح کرد: عده‌ای اجازه نمی‌دهند بخش خصوصی وارد میدان شود، حالا در دولت چهاردهم عده‌ای پیگیری کردند که بخش خصوصی فعال‌تر شود و باید مراقب باشیم که بخش خصوصی نیز به دنبال رانت نباشد و یکی از مشکلات ما این است که سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی به درستی اجرا نشده است. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درعین حال بر بازنگری سیاست‌های کلی اصل ۴۴ از سوی مجمع تشخیص تاکید کرد.

تکمیل می‌شود...

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه