![](https://file.karafarinaneeghtesad.ir/News/RobatImages2/04e81dbd-7e92-4719-b42a-0a01f35f33ee.jpg)
ابوالفضل اللهبخشی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار حوزه سلامت آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، افزود: با توجه به اینکه دستگاهها و تجهیزات پزشکی مشمول ارز حمایتی نیستند؛ به دلیل قیمت بالا، بازار دست دوم آنها ایجاد شده است.
وی افزود: برخی دستگاهها که فهرست آن در وبسایت سازمان غذا و دارو وجود دارد، مجاز اعلام شده که با یکسری شرایط و الزامات خاص قابل استفاده است.
رئیس اداره تولید و ثبت ملزومات تخصصی پزشکی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: دغدغه اول در این موضوع، عملکرد درست تجهیزات پزشکی است. باید از لحاظ عملکردی مطمئن باشیم دستگاه در تشخیص یا درمان به درستی کار میکند و وقتی هیچ مرجعی برای صحت سنجش عملکرد آن نداشته باشیم و در بازار وجود داشته باشد، استفاده از آن توصیه نمیشود.
به گفته وی، اگر ممنوعیت و محدودیتی در فروش دستگاه دست دوم و اجاره آن وجود نداشته باشد؛ تجهیزات پزشکی با وجود پرداخت هزینه، برای بیمار کارایی لازم را ندارد و یا اگر به اشتباه کار کند، هزینههای جبرانناپذیری در پی خواهد داشت.
اللهبخشی با اشاره به دستورالعمل جابهجایی و اجاره تجهیزات پزشکی، گفت: این دستورالعمل در سال ۱۴۰۲ ابلاغ شد و تکالیفی برای تولیدکننده، واردکننده یا شخص ثالث در نظر گرفته است.
دیدگاه خود را بیان کنید