وزیر فرهنگ: آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد سازنده و راوی تاریخ است

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار از آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد به مناسبت ۹۰ سالگی این خبرگزاری، گفت: آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد در بخش‌های مختلف تاریخ ایران نقش بی‌بدیلی داشته است و همچنان جریان حرفه‌ای در آن ادامه دارد؛ رسانه‌های حاکمیت باید این اطمینان را ایجاد کنند که صدای بی‌صداها شنیده می‌شود.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، سیدعباس صالحی روز شنبه ۱۱ اسفندماه در جریان بازدید از خبرگزاری آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد با اشاره به جشن ۹۰ سالگی این رسانه گفت: اکنون با حضور رئیس جمهور در فضایی قرار می‌گیریم که آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، خبرگزاری پارس سابق و جمهوری اسلامی، یک قرن را روایت کرده است. جایگاه رسانه در کل جهان و در عصر ما به طور ویژه‌ای اهمیت یافته است. آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد یک سرمایه برای کشور بوده و هست، هم به اعتبار قدمت رسانه‌ای که داشته و دارد و هم به اعتبار نقش‌های خاصی که در مقاطع ویژه تاریخی ایران ایفا کرده است.

وی با اشاره به این که خبرگزاری جمهوری اسلامی در دوران دفاع مقدس و مسئولیت کمال خرازی، به عنوان رئیس ستاد تبلیغات جنگ، نقش ویژه‌ای در مقطع دفاع مقدس ایفا کرده‌، اظهار داشت: مرجعیت خبری آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد هنوز هم به مقدار قابل توجهی باقی مانده است. آرشیو آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد و منابعی که به عنوان یک سرمایه در این رسانه وجود دارد، از اهمیت خاصی برخوردار است.

صالحی خطاب به رئیس جمهور گفت: حضور جناب‌عالی و محبتی که داشتید و امروز در محفل عزیزان آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد حضور یافته‌اید، کمک می‌کند که دهه پایانی این قرن را با همت مضاعف پیش رویم.

وی با اشاره به رویکردهای جدیدی که حسین جابری انصاری در جایگاه مدیرعامل آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد مطرح کرده‌ است، اظهار داشت: این رویکرد در عین نوآوری تداوم رویکردهای پیشین نیز به شمار می‌آید، دولت وفاق نیازمند رسانه‌ای است که وفاق اجتماعی را در جامعه برقرار کند. رسانه‌ای که صرفاً به وفاق بین اجزای حاکمیت نپردازد، بلکه ارتباط و اعتماد متقابل میان حاکمیت و ملت را نیز تقویت کند. اعتماد ملی و درون حاکمیت در این مسیر بسیار پراهمیت است، به ویژه در شرایط خاص سیاسی و موقعیت‌های بین‌المللی که در حال حاضر داریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که سرمایه اجتماعی دولت اکنون تضعیف شده و نیازمند ترمیم است، افزود: این ترمیم می‌تواند از طریق رسانه‌ای که صدای مردم را به گوش حاکمیت برساند، اتفاق بیفتد. رسانه‌ای که صدای نخبگان، اقشار مختلف جامعه و حتی کسانی که کمتر شنیده می‌شوند، به حساب بیاید. در این مسیر ممکن است بعضی از مجموعه‌ها نگرانی‌هایی در مورد امنیت خاطر داشته باشند اما رسانه‌های حاکمیت باید این اطمینان را ایجاد کنند که صدای بی‌صداها شنیده می‌شود و هیچ‌کس مغفول نمی‌ماند و نادیده گرفته نمی‌شود.

وی به نکته‌ای از حضرت امام خمینی (ره) در صحبتی که با کارکنان آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد در مهر ۱۳۶۱ داشتند اشاره کرد و گفت: امام فرمودند آنچه در خبرگزاری‌ها مهم است، کیفیت آن است؛ زیرا هر کدام که به راستی و راستگویی نزدیک‌تر باشد، شوق انسان را برای گوش دادن بیشتر می‌کند. اگر رسانه‌ای بخواهد تظاهر کند یا اغراق کند، نمی‌تواند اعتمادسازی کند. رسانه‌های حاکمیت باید احساس کنند که پشت‌شان به کوه است و با صداقت سخن می‌گویند و صدایشان را به مردم منتقل می‌کنند و صدای مردم را می‌شنوند.

صالحی با ابراز امیدواری نسبت به این که منش و مسیر مسعود پزشکیان، به رسانه‌ها در مسیر وفاق اجتماعی و اعتمادسازی کمک کند. از حضور رئیس جمهور که همیشه با خلق کریمانه به دعوت‌های فرهنگی و رسانه‌ای پاسخ می‌دهد، صمیمانه تشکر کرد و گفت: ان‌شاءالله این مسیر به درستی ادامه یابد و دولت و رسانه‌ها در ارتباط متقابل و اعتمادساز با هم همکاری کنند.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه