به موازات مذاکرات، رویه‌های نامناسب اقتصادی در داخل اصلاح شوند | مذاکره با قدرت اول دنیا می‌تواند کاتالیزور حل سایر مسائل جهانی ایران باشد

رئیس اتاق مشترک ایران و لهستان، با بیان اینکه رویه‌های اقتصادی نامناسب در داخل باید به موازات مذاکرات با آمریکا، اصلاح شوند، گفت: ارتباط با کشورهای دنیا کمک می‌کند این تغییر نگرش عمیق‌تر و بهتر ایجاد شود.

رئیس اتاق مشترک ایران و لهستان، گفت: به موازات مذاکرات با آمریکا، نباید از کنار مشکلات داخلی و تصمیم‌گیری‌های نامناسب اقتصادی عبور کنیم.

علیرضا شمس فرد، در گفت‌وگو با «اتاق ایران آنلاین»، ادامه داد: بخش خصوصی امیدوار است در کنار بهبود روابط خارجی، تغییرات ساختاری درون کشور به ویژه در تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی، رویه‌های بازرگانی و قواعد سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاری خارجی، اتفاق بیفتد.

او تأکید کرد: باید تغییر نگرشی در مسائل اقتصاد داخلی داشته باشیم. هرچند ارتباط با کشورهای دنیا کمک می‌کند این تغییر نگرش عمیق‌تر و بهتر ایجاد شود. بنابراین اگر ارتباط با دنیا برقرار شود قطعاً و به ناچار شاهد تغییر رویه‌ها خواهیم بود که حتماً مثبت است.

شمس فرد با بیان اینکه تنها مذاکره با آمریکا مشکلات را حل نخواهد کرد، افزود: بخش خصوصی امیدوار است این گام اول و مهم برداشته شود و بعد از آن سراغ باقی مسائل هم برویم. بدون حل مسائل بانکی اقتصاد ما قابلیت رشد نخواهد داشت. در حال حاضر سود اصلی به جیب کشورها و شرکت‌های واسطه‌ای می‌رود که رقم‌های بالایی برای نقل‌وانتقال پول دریافت می‌کنند.

شمس فرد با بیان اینکه منافع اقتصادی، عنصر اصلی تصمیم‌گیری سیاسی است، اظهار کرد: این مذاکرات می‌تواند آورده‌های زیادی برای ما داشته باشد. هرچند مسائل بسیار زیادی برای حل کردن در اقتصاد جهانی داریم ولی این گام اول و مهم ما است. مذاکره با قدرت اول دنیا می‌تواند کاتالیزوری برای حل سایر مسائل مانند FATF و سایر تحریم‌ها باشد.

او اظهار کرد: اینکه ایران نشان داده اهل مذاکره است و می‌خواهد مسائل خود را با اقتصاد جهان و دنیا حل کند، به خودی خود می‌تواند رتبه سرمایه‌گذاری خارجی در ایران را ارتقا دهد.

رئیس اتاق مشترک ایران و لهستان، تأکید کرد: ما نیازمند سرمایه‌گذاری خارجی هستیم و قانون تولید می‌گوید تولید باید در بهینه‌ترین شرایط شکل بگیرد و باید شرایط آن را فراهم کنیم.

او گفت: ایران بازار بینظیری برای کمپانی‌های خارجی است. این شرکت‌ها می‌توانند سرمایه‌گذاری کرده و در ایران کارخانه احداث کنند و تولیدشان را در کشور ما انجام دهند. در این صورت هم ما کالاهای با کیفیت استفاده خواهیم کرد و هم اشتغال‌زایی و تولید رونق می‌گیرد. قوی‌ترین سیستم دفاعی دنیا، سیستم اقتصادی است. اگر کشورهای غربی چند کارخانه بزرگ در ایران داشتند هرگز به سمت تهدید نظامی نمی‌رفتند.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه