
سیداحمد مقیمی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی و مهارتافزایی و نظارت بر عملکرد میدانی داوران دارای مدرک، گفت: تمرکز ما بر افزایش سطح دانش و مهارت است. ارتقاء سطح داوری مسابقات با هدف ساماندهی و برقراری عدالت در به کارگیری داوران مجرب و تهیه بانک آماری و راه اندازی پرتال جامعه مسابقات قرآنی از جمله اهداف و طرح های در دستور کار است.
وی همچنین از برگزاری مصاحبه های آزمون تغییر سطح مدرک داوری مسابقات قرآن کریم تا بیستم فروردین ماه خبر داد و اذعان کرد: در این آزمون، افرادی که موفق به کسب مدرک داوری از دوره های قبلی طرح سنجش، آموزش و سطح بندی داوران شده اند با توجه به تجربیات و ارزیابی های به عمل آمده، نیاز به ایجاد تغییر در سطح مدرک داوری آنها دارد که به زودی برگزار خواهد شد.
مقیمی ادامه داد: برخی از افراد که طبق ارزیابی ها، تغییری در شرایط آنها وجود نداشت، در سال قبل در همان سطح قبلی تثبیت شده و مدارک آنها تمدید شد اما از ۳۵ نفر که در زمستان سال گذشته از آنها آزمون شبیه سازی اخذ شده بود دعوت به عمل آمد تا در این مصاحبه ها نیز حضور پیدا کنند.
وی با بیان اینکه در این دوره تلاش شده ارزیابی عملکرد افراد در دوره های مهارت افزایی، داوری میدانی، دوره شبیه سازی و مصاحبه ها با حداکثر دقت انجام شود، بیان کرد: در این دوره سعی شده از ظرفیت داوران خواهر نیز استفاده شود، لذا در سه رشته از حضور مصاحبه کنندگان خواهر بهره خواهیم برد.
به گفته وی، دوره چهارم این طرح در سال جاری برحسب نیاز در برخی از استان ها و رشته ها به صورت گزینشی با هدف رفع کمبودها برگزار خواهد شد.
وی اسامی مصاحبه کنندگان را به شرح زیر اعلام کرد:
رشته صحت حفظ با حضور اساتید امیر آقایی، مهدی حسنی و زهرا صریحی نژاد
رشته صوت با حضور اساتید امین پویا، علی اکبر کاظمی و حامد ولی زاده
رشته تجوید با حضور اساتید مهدی قره شیخلو، محمدجواد پناهی و محمدرضا پورزرگری
رشته وقف و ابتدا با حضور اساتید حسین اخوان اقدم، سید احمد میریان و مریم خطیب
رشته لحن با حضور اساتید غلامرضا شاه میوه، حسن مختاری و سمانه کوچکی
دیدگاه خود را بیان کنید