
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد سرهنگ مصطفی امیری روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: حوزه فعالیت سازمان بسیج جامعه پزشکی در راستای برقراری عدالت بهداشتی و درمانی در مناطق محروم، روستاها، حاشیه شهرها و مناطق عشایری است و حدود ۶ هزار نفر از کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان عضو این سازمان میباشند.
وی با اشاره به ارایه خدمات غربالگری قبل از برپایی بیمارستانهای صحرایی، گفت: بعد از انجام غربالگری در این مراکز، پزشکان عمومی و متخصص به تناسب نوع بیماری، در آنجا مستقر و تیم های درمانی از طریق بالگرد به مناطق دور افتاده نیز اعزام می شوند.
سرهنگ امیری با اشاره به توسعه مراکز درمانی سپاه بعد از دوران دفاع مقدس در استانهای مختلف کشور، اظهار کرد: در لرستان نیز ۹ درمانگاه شهری برپا شده است که این مراکز نقش بسیار مهمی در ارتقای سطح سلامت و حوزه درمان با کمک دانشگاه علوم پزشکی داشتهاند.
وی با بیان اینکه مراکز درمانی سپاه با تعرفه تقریبا دولتی ارایه خدمت میکنند، افزود: سال گذشته نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر از عموم مردم به ویژه خانواده نیروهای مسلح به این درمانگاهها مراجعه کرده و از خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی با قیمت و تعرفه بسیار پایینتر از مراکز درمانی خصوصی بهره مند شدهاند.
وی ادامه داد: برپایی مراکز درمانی سپاه کمک بسیار بزرگی به دانشگاه علوم پزشکی بوده و تعداد مراجعه به مراکز درمانی دولتی را کاهش داده است که این افتخار بزرگی برای حوزه بهداشت و درمان سپاه در لرستان محسوب میشود.
دیدگاه خود را بیان کنید