مظلومیت امام حسین(ع) را به جهان مخابره کنیم

کربلا- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: همایش نخبگان منابر شیعی یکی از نمادهای مظلومیت امام حسین(ع) را به جهان منتقل می‌کند.

به گزارش خبرنگار معارف آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد حجت‌الاسلام محمد حاجی ابوالقاسم شامگاه جمعه در حاشیه چهارمین اجلاس بین‌المللی نخبگان منابر شیعه در جمع خبرنگاران گفت: این همایش با هدف توجه بیشتر به نمادهای عاشورایی شکل گرفته و برپاکنندگان این همایش درنظر دارند یکی دیگر از نمادهای مهم عاشورای حسینی را در مجالس و منابر شیعی مطرح کنند و آن پیراهن مقدس حضرت سیدالشهداست که بر اساس روایات ما در روز قیامت حضرت زهرای مرضیه (س) با این پیراهن در صحرای محشر احتجاج می‌کنند و این پیراهن نماد مظلومیت حضرت سیدالشهدا(ع) است.

وی افزود: همایش نخبگان منابر شیعی با این هدف شکل گرفته تا بتوانیم یکی دیگر از گوشه‌های مظلومیت امام حسین(ع) را به تصویر بکشیم و این مظلومیت را با صدای رسا به جهان منتقل کنیم.

این استاد حوزه اضافه کرد: هر کس به سهم خود می‌تواند در این زمینه تاثیرگذار باشد و هنرمندان نیز تاثیر بسیار زیادی در گسترش فرهنگ اسلامی دارند.

مظلومیت امام حسین(ع) را به جهان مخابره کنیم

این حافظ قرآن کریم با اشاره به آیات پایانی سوره «شعرا» گفت: قرآن از شاعرانی تمجید کرده که به دنبال دفاع از مظلوم هستند. ما اولین مظلوم عالم را امیرالمومنین (ع) و بعد از آن حضرت سیدالشهدا (ع) می‌دانیم و اگر در جهت ترویج مظلومیت آن حضرت تلاش کنیم، مورد تمجید قرآن است.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری افزود: نویسنده‌ای با قلم، شاعری با شعر خود، فیلمساز و تهیه‌کننده‌ای با فیلم و نمایش، یک سخنران با بیان خود و کسی که در فضای مجازی فعال است با استفاده از ظرفیت‌های این فضا به میدان می‌آید و همه ما باید مقدورات خود را به بکار بگیریم تا بتوانیم قدری از مظلومیت آن حضرت را جبران کنیم. چون امام حسین(ع) همه مقدورات خود را برای نجات بشریت به میدان آورد.

مظلومیت امام حسین(ع) را به جهان مخابره کنیم

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد نخستین اجلاس بین‌المللی نخبگان منابر شیعه بهمن سال ۱۴۰۱ با حضور میهمانانی از ۵۰ ملیت در مشهد و اجلاس‌های دوم و سوم در سال های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ در قم و کربلا برگزار شد.

همچنین نخستین سوگواره بین‌المللی سفینة النجاة امشب با حضور ۴۳۰ نخبه ایرانی همچون شاعران، اساتید دانشگاه و حوزه و ۱۰۰ نفر از نخبگان کشورهای دیگر با معرفی برگزیدگان پایان می‌یابد.

این سوگواره دارای دو بخش اصلی است. مسئولیت بخش ادبی بر عهده محمد رسولی است که دارای رشته‌های مختلف است. حوزه شعر با سرگروهی محمود حبیبی کسبی، حوزه داستان و ناداستان با مهدی قزلی، حوزه هنر نمایشی با کوروش زارعی، حوزه موسیقی با سیدحسین متولیان، حوزه هنرهای تجسمی با مسئولیت مسعود نجابتی و حوزه نقاشی با عبدالحمید قدیریان است.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه