
به گزارش خبرنگار گروه علمی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، عرشیا کمالی امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه در نشست خبری «چهاردهمین جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه» گفت: جشنواره فیلم کوتاه سایه تاکنون ۱۳ دوره خود را در راستای حمایت از تولیدات سینمایی دانشجویان و زیر نظر معاونت فرهنگی و گروه سینمای دانشگاه بینالمللی سوره برگزار کرده است و این دوره هم با رویکرد تمرکز بر خلاقیت در فیلمها، بدون توجه به هزینه و امکانات ساخت و همچنین ایجاد ارتباط دانشجویان با بدنه سینما برگزار میشود.
وی درخصوص مقررات بخش رقابتی چهاردهمین جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه افزود: فیلمهای کوتاه باید در یکی از دستههای داستانی، مستند، تجربی یا انیمیشن نامنویسی شوند و در عین حال دارای ارزش های انسانی بوده و فیلمهای ارسالی باید در جهت موازین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با رعایت شئون و هنجارهای اجتماعی باشد.
دبیر چهاردهمین جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه همچنین حداقل مدتزمان فیلمها با احتساب تیتراژ را ۳ دقیقه و حداکثر ۳۰ دقیقه اعلام کرد و افزود: فیلمها باید تولید سال ۱۴۰۱ به بعد باشد.
کمالی این را هم گفت که شرکت در بخش فارغالتحصیلان فقط برای دانشجویانی میسر است که ۲ سال از پایان تحصیل آنها گذشته باشد. (تنها فارغالتحصیلان سوره مجاز به شرکت در این بخش هستند) این بخش با بخش رقابتی دانشجویان مشترک نیست و شرط حضور اثر در جشنواره، دانشجو بودن کارگردان یا کارگردانان اثر است.
وی گفت: این جشنواره در ۲ بخش رقابتی و کارگاهی برگزار میشود که در بخش رقابتی در ۲ گروه کلاسیک و نور در چهار قالب داستانی، تجربی، مستند و انیمیشن اثر دریافت می کنیم. در بخش رقابتی جشنواره فیلم سایه نیز در مجموع ۴۹۱ اثر تا کنون به جشنواره ارسال شد.
معاون فرهنگی دانشگاه سوره از دریافت ۳۲۱ اثر در بخش کارگاهی خبر داد و گفت که ۷۶ اثر برای ارائه اولیه فیلم نامه و ۲۵ اثر نیز وارد مرحله منتورشیپ شده است.
کمالی در این نشست که به منظور معرفی داوران چهاردهمین جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه و اعلام زمان و مکان برگزاری اختتامیه آن برگزار شد، تصریح کرد: هیات انتخاب بخش کارگاهی پیام سعیدی، عطا ماجایی و جابر رمضانی و منتورهای بخش کارگاهی نیز شهرام مکری، پوریا کاکاوند، امیر محمد عبدی و مرجان اشرفی زاده هستند و کار داوری همچنان ادامه دارد.
وی همچنین تصریح کرد: طبق آخرین تصمیم و برنامهریزی انجام شده زمان برگزاری جشنواره و اختتامیه جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه سایه دهه آخرخردادماه ۱۴۰۴ در پردیس سینما آزادی است و پوستر جشنواره نیز به زودی رونمایی می شود.
مدیر فرهنگی دانشگاه سوره نیز در این نشست درباره جشنواره سایه گفت که حدود چهار سالی بود که بعد از دوران کرونا این جشنواره برگزار نمیشد و ۶ ماه است که فعالیت خود را برای برگزاری جشنواره با همکاری برخی دانشجوها آغاز کردیم.
احمدرضا کاویار افزود: در قالب نشستهایی با حمایت دانشکده هنر و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه سوره مقدمات کار انجام و با تشکیل دبیرخانه فراخوان داده شد و سپس از جاهای مختلف آثار به این دبیرخانه ارسال کردند.
وی افزود: بر اساس پیش بینیها اتفاق های خوبی را در جشنواره امسال شاهد خواهیم بود که آثار آن تا سال ها ادامه یابد.
مدیر فرهنگی دانشگاه سوره این را هم گفت که یک بخش جشنواره فیلم دانشجویی سایه با عنوان نور است و این بخش به فیلمهای مقاومت و انقلابی اختصاص دارد که و قرار است در هر چهار بخش اگر اثری با موضوع مقاومت و دفاع مقدس به جشنواره راه یافته باشد، با رای مردمی یک اثر به عنوان اثر برتر انتخاب و تجلیل شود.
دیدگاه خود را بیان کنید