
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، نمایش مستند «راز عیسی» ساخته آبتین شمیلی، با ادای احترام به همه هنرمندان بزرگ ایران، به ویژه محمود فرشچیان و عیسی بهادری همراه بود.
شنبه ۱۳ اردیبهشتماه، یک روز پس از روز معلم، مستند «راز عیسی» ساخته آبتین شمیلی در سالن حقیقت مرکز گسترش روی پرده رفت.
این نشست را دانشگاه هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان با همکاری مرکز گسترش برگزار کرد.
در این جلسه که با استقبال دانشجویان همراه بود، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، استاد فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حسن بلخاری نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه، سجاد محمدیارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان و محمد حمیدی مقدم مدیرعامل مرکز گسترش سخنرانی کردند.
مجری این رویداد مهدی خانکه، استاد دانشگاه بود. پس از نمایش «راز عیسی» (تولید مرکز گسترش درباره عیسی بهادری) محمد حمیدی مقدم، مدیرعامل مرکز گسترش درباره این هنرمند و ساخت آثار مستند درباره مفاخر هنری ایران صحبت کرد.
در بخش پایانی این نشست، محمدیارزاده با محمود فرشچیان هنرمند و نقاش نامدار ایرانی تماس گرفت و این هنرمند درباره عیسی بهادری، استاد سالهای جوانیاش گفت: در تاریخ هنر ایرانی هیچ هنرمندی مانند عیسی بهادری نبوده است، من شیوه و روش و سبک کاری ایشان را به خوبی میشناسم، نگاه متفاوت و ابتکارهایی که درکارشان داشتند، منحصر به فرد و خاص است. رجوع دوباره به این آثار، اهمیت این نگاه و نبوغ را نشان میدهد. آقای بهادری مکتب تازهای را در طراحی وارد هنر فرش ایران کرد، به آنها دوباره نگاه کنیم و ارزش معنوی و هنری این آثار را دریابیم.
دامنه هنر وسیع است
خالق تابلوی «عصر عاشورا» خطاب به نسل جوان گفت: توصیه من به جوانان این است که سختکوش باشند و از استمرار در کار و تجربه کردن خسته و دلزده نشوند. به ادبیات و متن های ایرانی توجه کنند. من در جوانی سالها به انجمن شاعران اصفهان میرفتم و با ادبیات مانوس بودم. در کنار شاعران و ادیبان شاگردی کردم. دامنه هنر، وسیع است و همت ما باید به اندازه وسعت هنر باشد. سخت کار کنید و به ادبیات ایران عشق بورزید.
بهادری مردی یگانه و خداشناس بود
محمود فرشچیان با ادای دین مجدد به استادش گفت: بارها و ساعتها در محضر استاد بهادری بودم، از او بسیار آموختم، سعی می کنم این نکات باارزش را از یاد نبرم. ابتکارهای او در هنر، نگاهش به متنهای ادبی ایرانی، ارتباطش با هنر و ادبیات ایران مثل شاهنامه و اشعار نظامی و دیگر شاعران بزرگ، سلوک فردی و اخلاق حرفهای استاد، زبانزد است. استاد بهادری مردی یگانه و خداشناس بود و اعتقادات قوی مذهبی داشت.
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، «راز عیسی» دربارۀ زندگی و آثار زندهیاد عیسی بهادری، مدیر و بنیانگذار هنرستان هنرهای زیبای اصفهان و یکی از بزرگترین احیاکنندگان هنرهای سنتی ایران در دورۀ معاصر است. سیدمحسن طباطباییپور تهیهکننده این فیلم است.
دیدگاه خود را بیان کنید