
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، مسابقات دوچرخهسواری کوهستان قهرمانی آسیا روزهای ۵ تا ۷ اردیبهشت به میزبانی کشور چین برگزار شد. فرانک پرتوآذر و فاطمه عباسی، ۲ ملیپوش کشورمان در این مسابقات بودند. در پایان این پیکارها نمایندگان کشورمان نتوانستند مدالی را کسب کنند.
محبوبه کارگر اردکانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ورزشی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، درباره نتایج رکابزنان بانوی ایران در رقابتهای کوهستان قهرمانی آسیا اظهار داشت: تصمیم کمیته فنی در بخش کوهستان این بود که ۲ رکابزن بانو راهی مسابقات قهرمانی آسیا شوند. باتوجه به میزبانی چین و اختلاف زیاد این کشور با سایر رقبای آسیایی نه تنها ۲ نماینده کشورمان، حتی کشورهای دیگر آسیایی هم نتوانستند رکوردهای خوبی ثبت کنند و به مدال برسند. تنها یک رکابزن قزاقستان در بخش مردان موفق به کسب مدال شد و سکوها در سایر رشتهها در تصاحب چینیهای میزبان بود.
وی درباره روند انتخاب نفرات اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا عنوان کرد: باتوجه به عملکرد ۲ سال گذشته رکابزنان که به صورت مستمر به رقابتهای مختلف اعزام شده بودند فقط فاطمه عباسی در رقابتهای کوهستان قهرمانی سال ۲۰۲۳ آسیا در هند موفق به کسب مدال برنز شده بود. با توجه به تکلیف وزارت ورزش بر توجه حمایتی به بخش بانوان و نگاه ویژه به رشته نوپای کوهستان تصمیم بر این شد که فقط ۲ بانو یعنی فاطمه عباسی و فرانک پرتوآذر که به مدال بازیهای آسیایی هانگژو رسیده بود راهی قهرمانی آسیا شوند.
دبیر فدراسیون دوچرخهسواری در خصوص اعزام نشدن تیم مردان نیز توضیح داد: از آنجایی که در بخش مردان مقامی متصور نبودیم فقط بانوان به مسابقات اعزام شدند. البته باید تاکید کنم که شانس به مدال رسیدن بانوان در بخش کوهستان بیشتر از بخش مردان است و نگاه ویژهای به این بخش داریم.
وی افزود: در بخش بانوان انتظار مدال نداشتیم و بیشتر هدفمان کسب تجربه و همچنین حضور نمایندگان ایران در قهرمانی آسیا بود. باتوجه به عضویت جدید رئیس فدراسیون دوچرخهسواری در هیات رئیسه کنفدراسیون آسیا جلوه خوبی نداشت که در مسابقات آسیایی نماینده نداشته باشیم و از این پس در برخی مسابقات آسیایی حتی در صورت عدم شانس مدال، اعزام خواهیم داشت.
اردکانی در واکنش به برخی حواشی و شایعات اخیر در مورد اعزام یکی نفر از شرکت حامی مالی فدراسیون دوچرخهسواری بیان کرد: مهدی رهنما علاوه بر اینکه در شرکت حامی مالی فدراسیون دوچرخهسواری بوده و انصافاً حمایتهای خوبی در بخش تجهیزات از ملیپوشان داشته، از قهرمانان رشته کوهستان هم است. باید تأکید کنم در خصوص اعزامهای مختلف به ویژه قهرمانی آسیا و جهانی باید از شورای برون مرزی مجوزهای لازم گرفته شود و اعزام مهدی رهنما کاملاً با موافقت شورای برون مرزی بوده است.
وی تاکید کرد: رهنما جدا از این نکات چندین دوره سابقه حضور کنار تیمهای ملی را داشته و برای نمونه به عنوان سرپرست تیم ملی در رقابتهای لبنان و چندین سال سرمربیگری و حضور به عنوان دستیار پریموش سرمربی اهل اسلوونی و سابق تیم ملی کوهستان در دهه ۹۰ بوده است. دور از انصاف است که برخی افراد مواردی خلاف واقع درباره رهنما مطرح کردند، زیرا به نظرم او یکی از فنیترین و مطلعترین افراد در بخش کوهستان در ایران است.
دیدگاه خود را بیان کنید