
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پیام سیدعباس صالحی به دومین جایزه ملی آموزش هنر با عنوان «سرو ایرانی» آمده است:
«فرهنگ و هنر، چونان ریشههای ستبر یک سرو ایرانی، تنها در خاک استعداد نمیبالند، مگر آنکه با آبیاری آموزش، تربیت و انتقال تجربه از نسلی به نسل دیگر همراه باشند.
برگزاری جایزه ملی آموزش هنر با عنوان زیبای «سرو ایرانی»، فرصتی مغتنم برای گرامیداشت مقام والای استادان و مربیان عرصه هنر است؛ آنانکه بیادعا چراغ راه هنرمندان جواناند و با بردباری و عشق، آیندهسازان فرهنگ و هنر این سرزمین را پرورش میدهند.
این جایزه ملی نه تنها تجلیل از تلاشهای پنهان و مؤثر معلمان هنر است بلکه پاسداشت اندیشه آموزشمحور در فرآیند شکوفایی فرهنگی کشور به شمار میرود؛ اندیشهای که هنر را نه صرفاً در خلق آثار بلکه در عمق جان هنرجو و تحول اجتماعی جستوجو میکند.
اینجانب ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد ارزشمند، از همه استادان، پژوهشگران، هنرمندان و نهادهای آموزشی دعوت میکنم با مشارکت در این عرصه ملی، بر شکوه این جشن ایستادگی و دانایی بیفزایند و بار دیگر نشان دهند که «سرو ایرانی» با ریشههای دانایی و شاخههای بلند هنر، همچنان استوار ایستاده است.»
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از برگزاری موفق نخستین دوره جایزه ملی آموزش هنر با عنوان «سرو ایرانی» که ویژه معرفی و تجلیل از مدیران و مدرسان برگزیده هنرستانهای هنرهای زیبا بود، فراخوان دومین دوره این رویداد را دی ۱۴۰۳ ویژه معرفی و تجلیل از مدیران و مربیان برگزیده آموزشگاههای آزاد هنری منتشر کرد.
فراهم کردن شرایط مطلوب برای رقابت سالم و سازنده برای رشد و تعالی نظام تعلیم و تربیت و ترغیب مدیران و مربیان به تلاش بیشتر برای رسالت آموزشی و هنری، انتخاب و تقدیر از مدیران و مربیان برگزیده آموزشگاهها در سطح استانی و ملی، ایجاد انگیزه برای مدیران و مربیان آموزشگاههای آزاد هنری، معرفی ظرفیتهای آموزشی و توجه ویژه به کارایی و اثربخشی آموزش هنر در ارتقای فرهنگ کشور و انتقال تجارب موفق و الگوهای آموزش هنر و استفاده از آنها در سیاستگذاری فرهنگی و هنری از مهمترین اهداف این رویداد است.
در آیین اختتامیه دومین دوره جایزه «سرو ایرانی» از هشت تن از مفاخر برجسته عرصههای موسیقی، هنرهای تجسمی، نمایش و هنرهای سنتی ایران؛ رشید وطندوست، مجید کیانی، مهدی حسینی، محمدرضا دادگر، مهیندخت میهن، احمد کامیابیمسک، خسرو خورشیدی و منصور تامسن که هر یک نقشی بیبدیل در اعتلای فرهنگ و هنر این سرزمین داشتهاند و در طول سالیان، میراثی ماندگار برای نسلهای آینده بهجا گذاشتهاند. تجلیل خواهد شد.
دیدگاه خود را بیان کنید