
به گزارش خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، عباس جنگجو، روز شنبه در نخستین جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: این پروژه که از سوی رییس جمهور مورد حمایت قرار گرفته است، زمینهساز ایجاد شفافیت در مدیریت اطلاعات، مقابله با فساد، و بهبود خدمات عمومی در استان میشود.
وی اظهار کرد: این پروژه ملی علاوه بر تسهیل همکاری بین دستگاههای اجرایی مختلف، میتواند رضایتمندی شهروندان را افزایش داده و در نهایت به بهبود خدمات عمومی کمک شایانی کند.
مدیرکل پست خراسان جنوبی تاکید کرد: با وجود تاخیر در برگزاری جلسات کارگروه، جلسهای ویژه در هفته جاری برگزار خواهد شد و با شروع فعالیتهای اجرایی، مراحل اجرای پروژه پیگیری میشود.
وی ادامه داد: توجه به مشکلات اولیه مسیر اجرای این پروژه مانند تهیه نقشههای بهروز، ساماندهی معابر و مرزبندی محلات هوشمند، از اولویتهای کاری است.
جنگجو با اشاره به اینکه آیین نامه پروژه ملی مدیریت یکپارچه اطلاعات مکانی سال ۱۳۹۴ ابلاغ شده است افزود: این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۴ به اتمام می رسد و با همکاری موثر دستگاهها، تمامی چالشها در مراحل ابتدایی برطرف میشود.
مدیر منطقهای مخابرات خراسان جنوبی هم در این کارگروه با اشاره به پیشرفت پروژه فیبرنوری در استان گفت: در طول ۳۶ ماه گذشته، پروژه اتصال به فیبرنوری در سطح شهر بیرجند با همکاری نزدیک بین مخابرات و سایر دستگاهها پیشرفتهای چشمگیری داشته است.
اسماعیل میری افزود: تاکنون ۳۰ درصد از شهر بیرجند تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفته و پوشش ۶۰ درصدی برای سال جاری هدفگذاری شده است.
وی یادآور شد: همچنین، در سال گذشته با همکاری با شرکت شاتل، خدمات فیبر نوری به کسب و کارها و واحدهای صنعتی بزرگ استان نیز ارائه شده است.
مدیر منطقه شرکت مخابرات خراسان جنوبی گفت: اجرای این پروژه، با مشکلاتی از جمله هماهنگی با برخی از اپراتورها و همچنین تأخیر در تأمین زیرساختهای لازم مواجه است که در این راستا، با پیگیریهای مستمر، تلاش داریم موانع موجود را برطرف کنیم و پروژه را به سرانجام برسانیم.
وی با اشاره به همکاریهای مشترک شهرداری بیرجند و شرکت پست در راستای اجرای طرح فیبر نوری افزود: بدون همکاری شهرداری، تحقق این پروژه امکانپذیر نبود و هماکنون ۳۰ درصد از سطح شهر تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفته است.
میری ادامه داد: با توجه به زیرساختهای موجود و همکاریهای خوب صورت گرفته، امیدواریم تا پایان سال جاری پروژه فیبر نوری به مرحله تکمیل برسد و خدمات بهتر و سریعتری به مردم ارائه شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی هم گفت: فیبر نوری برای سایر شهرستانهای استان نیز در حال اجراست که مراحل اولیه در شهرهایی چون فردوس، قاین و طبس آغاز شده و بهزودی در دیگر شهرها نیز این پروژهها اجرایی خواهد شد.
مصطفی بهی افزود: پروژههای توسعه اینترنت پرسرعت در روستاهای استان نیز پیشرفت چشمگیری داشته طوری که تا کنون ۸۶ درصد از روستاهای بیش از ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدهاند و تا پایان دولت، تمامی این روستاها از خدمات اینترنت پرسرعت بهرهمند خواهند شد.
دیدگاه خود را بیان کنید