دانش آموز بازمانده از تحصیل در حوزه عشایر کهگیلویه وبویراحمد نداریم

یاسوج- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- رئیس اداره آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه هم اینک سه هزار و ۹۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر در مدارس عشایری این استان تحصیل می‌کنند، گفت: اجازه ندادیم تاکنون هیچ دانش آموز و کودک بازمانده از تحصیلی در حوزه عشایر باشد و تا جایی که ممکن بود با هماهنگی خانواده ها شرایط تحصیل برای همه آنها فراهم شده است.

علی محبتی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همچنین از مجموع ۲۲۵ مدرسه عشایری در سطح استان بالای ۶۰ مدرسه از این تعداد به صورت چادر عشایری است که تلاش خواهیم کرد مدارس کانکسی را جایگزین چادر کنیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طی چند ماه اخیر هشت زمین چمن مصنوعی مدرسه عشایری تکمیل و بهره‌برداری رسیده است.

محبتی تصریح کرد: حتی یک دانش‌آموز عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد فاقد معلم نیست و کمبود و مشکلی در این خصوص نداریم

هشت مدرسه سنگی در قالب تخریب و بازسازی در مناطق عشایری استان وجود دارد که ۲ مدرسه با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد نیازمند اعتبار است و این مدارس در اولویت ساخت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در مدارس عشایری استان با کمبود سرایدار و نیروی مشاوره مواجه هستیم که نیازمند کمک و مساعدت در این خصوص می‌باشیم.

محبتی عنوان کرد: در حوزه آموزش متوسطه اول و دوم در مجموع ۷۰۰ معلم عشایری در قالب ۲۲۵ مدرسه مشغول تدریس هستند.

وی عنوان کرد: از مجموع سه هزارو ۹۰۰ نفر دانش آموزان عشایری یک هزارو ۳۵۰ دانش آموز در پایه ابتدایی هستند که بخش عمده ای از آنها حتی به صورت مدارس تک نفره و در دورترین و سخت گذر ترین مناطق مشغول درس هستند.

وی تصریح کرد: شناسایی استعدادها در حوزه های مختلف و در بین دانش آموزان عشایری یکی از اولویت های مهم اداره آموزش و پرورش عشایر است که برخی محصولات و صنایع دستی این دانش اموزان در نمایشگاه های مختلف عرضه شده است.

دانش آموز بازمانده از تحصیل در حوزه عشایر کهگیلویه وبویراحمد نداریم

دانش آموزان عشایری با وجود فقر امکانات و نداری و مشکلات معیشتی و اقتصادی اما سرشار از استعدادها و نبوغ هستند و در صورت حمایت شاهد درخشش آنها ابعاد و حوزه های مختلف آموزشی ، علمی و بروز خلاقیت ها باشیم.

محبتی یادآور شد: ما همچنان در برخی مدارس عشایری به خاطر وجود شرایط سخت به ویژه در زمستان ها نیازمند همیاری، کمک نهادهای مختلف ، دلسوزان و خیرین در زمینه تجهیز مدارس هستیم و نقش رسانه ها می تواند در این راستا بسیار تعین کننده باشد.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه