
دکتر حسن آذریان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد با اشاره به این که این شهرستان ۲۵ واحد مرغداری دارد افزود: اجازه این میزان جوجهریزی در ۱۷ واحد مرغداری فعال تایباد در پی نبود بیماری های حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی صادر شده به طوری که طی ۲ سال گذشته تاکنون هیچ گونه کانون بیماری از جمله، آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، آنگارا و نیوکاسل در مرغداری های تایباد گزارش نشده است.
او اضافه کرد: هر دوره جوجهریزی در این شهرستان ۷۵ تا ۸۰ روز زمان می برد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین هر دوره، مجوز جوجهریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر میشود.
رییس شبکه دامپزشکی تایباد گفت: تمامی فرایند مراحل پرورش مرغ شامل جوجهریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در تایباد با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور در این سامانه ثبت میشود.
آذریان افزود:هم اکنون روزانه ۱۰ تن گوشت سفید در مرغداری های این شهرستان تولید می شود که هفت تن و ۲۰۰ کیلوگرم از آن در بازار تایباد به مصرف می رسد و سایر آن نیز به شهرستان های همجوار ارسال می شود.
وی اضافه کرد: سالانه افزون بر هشت هزار تن گوشت سفید در مرغداری های فعال این خطه مرزی تولید و روانه بازارهای مصرف می شود.
یک واحد پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیت ۴۲ هزار قطعه نیز در تایباد فعالیت دارد.
شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
دیدگاه خود را بیان کنید