حزب موتلفه پیشنهادهای خود را برای تحقق «شعار سال» به دولت و مجلس ارائه کرد

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- دبیر کل حزب موتلفه اسلامی از ارسال طرح این حزب برای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» به رئیس مجلس شورای اسلامی و دفتر رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی، کارگروه اقتصادی حزب موتلفه اسلامی پس از برگزاری جلسات کارشناسی و مشورتی دقیق، طرح معافیت های مالیاتی و بیمه ای صنایع کوچک و واحدهای تولیدی زیر ۲۰ نفر کارگر را به دفتر رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی ارائه کرده است.

حمایت از تولید داخلی و صنایع کوچک به عنوان یکی از ارکان تولید و اشتغال، کاهش فشار مالی بر کار آفرینان و صاحبان واحدهای تولیدی خُرد، توسعه اشتغال پایدار، کاهش نرخ بیکاری و توانمندسازی واحدهای صنعتی در مناطق کمتر برخوردار در زمره‌ی اهداف و ضرورت‌های این طرح است.

محمد علی امانی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ضمن اعلام این خبر، گفت: حزب موتلفه اسلامی در راستای تحقق شعار ارزشمند امسال یعنی سرمایه گذاری برای تولید، سریع به مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی لبیک گفت و برگزاری سلسله جلسات و نشست‌هایی تخصصی و کارشناسی را با هدف تدوین طرحی جامع، عملیاتی و راهبردی در مسیر تحقق سرمایه گذاری برای تولید در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: پس از تبادل تجربیات، اطلاعات و داده‌های اقتصادی و سنجش ده‌ها مولفه و معیار مهم دیگر، به طرحی دست پیدا کردیم که مبنای آن، حمایت از تاسیس و تقویت صنایع تولیدی کوچک است. اتاق‌های اصناف، اتحادیه‌ها و انجمن‌های صنعتی و تولیدی می‌توانند در ترویج و پشتیبانی از این طرح، نقش آفرینی کنند.
 

حزب موتلفه پیشنهادات خود را برای تحقق «شعار سال» به دولت و مجلس ارائه کرد

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: طرح کنونی به دنبال کاهش بار مالیاتی و هزینه‌های بیمه‌ای برای این کارگاه‌هاست تا صاحبان این واحدهای کوچک بتوانند با هزینه‌های کمتر به رشد و توسعه کسب و کار خود بپردازند و در نتیجه اشتغال بیشتری ایجاد کنند. بر اساس آمارهای موجود بیش از ۵۰ درصد از مشاغل کشور در کارگاه‌های خُرد و صنایع کوچک فعال هستند و معافیت‌های مالیاتی و بیمه‌ای برای این کارگاه‌ها می‌تواند بطور مستقیم بر ایجاد، حفظ و توسعه‌ی اشتغال تاثیرگذار باشد.

امانی تاکید کرد: تحقق شعار سال و بهره‌مندی کشور از ثمرات رفاهی و اقتصادی آن، مستلزم چینش عوامل گوناگونی در کنار یکدیگر است. تعدیل ساختارها و مراجع متعدد تصمیم‌گیری در قالب شوراها و مجامع در دولت، ضرورت وجود وحدت فرماندهی در تصمیمات اقتصادی کشور، تفویض و اعطای اختیارات کامل برای مواجهه با مشکلات اقتصادی، تغییر رویکرد دستگاه‌های نظارتی، متناسب با شرایط خاص اقتصادی و ایجاد ساختار و فرایندهای شایسته‌گزینی در انتصابات از مهم‌ترین این پیش شرط‌ها و محورها هستند.

وی اعلام کرد: در طرح پیشنهادی حزب موتلفه اسلامی که به دفتر رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی ارسال شده، تمامی این موارد مورد تاکید قرار گرفته است. معتقدیم تحقق چنین طرحی می‌تواند به نقطه عطفی در ساختار اقتصادی کشور، خصوصا در بخش دولتی تبدیل شود.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه