
به گزارش خبرنگار دفاعی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، امیر سرتبپ کیومرث حیدری روز یکشنبه در آیین اختتامیه دومین جشنواره فضای مجازی نیروی زمینی ارتش که در ستاد این نیرو برگزار شد، گفت: فضای مجازی توامان بهترین فرصت و تهدید است که در صورت داشتن مدیریت سازنده میتواند به یک فرصت بسیار خوب، ارزشمند و قابل اتکا تبدیل شود.
وی افزود: موفقیت رسانه بر ۴ پایه استوار است. اگر هر یک از این پایهها دچار ضعف شوند یا از بین بروند، کار رسانه دچار اختلال خواهد شد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش، «انسان با انگیزه» را نخستین پایه برشمرد و اظهار کرد فردی که هدف بزرگتری را دنبال میکند و به خاطر آن تلاش میکند. دومین پایه پشتیبانیهای مالی است. پول بهعنوان یک عامل کلیدی در موفقیت رسانه به شمار میآید. آیا رسانهای وجود دارد که بدون پشتیبانی مالی، به موفقیت برسد؟ از این رو وجود منابع مالی برای حمایت از فعالیتهای رسانهای ضروری است.
امیر حیدری در ادامه ابزار مناسب را سومین پایه عنوان کرد و گفت:ابزارهای لازم برای تحقق اهداف رسانهای، از جمله دوربینها باید در دسترس باشند. این ابزارها نقش مهمی در انتقال پیام دارند و باید بهطور مؤثر مدیریت شوند.
وی با بیان اینکه تولید محتوای با کیفیت چهارمین پایه است، افزود: در نهایت، همه این عوامل باید به تولید محتوای با کیفیت منجر شوند. محتوایی که بتواند پیام مورد نظر را بهخوبی منتقل کند. بنابراین افراد با انگیزهای با پشتیبانی مالی می توانند محتوای ارزشمندی تولید کنند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: تولید محتوا باید بر اساس چند اصل اساسی صورت گیرد. نخست، هدفمند بودن آن حائز اهمیت است، به این معنا که باید مشخص کنیم به چه منظور و هدفی این متن یا کلیپ را تهیه میکنیم. دوم، باید در چارچوب مشخصی قرار گیرد، همواره باید در راستای هدف و در چارچوب قانونی حرکت و محتوای امیدآفرین تولید کنیم.
امیر حیدری افزود: در جمع بندی باید بگویم زمانی میتوانیم در رسانه و فضای مجازی موفق باشیم که روح امید در آن تسلط یابد. انسانهای شایسته، اعتبار خوب و ابزار مناسب در تولید محتوا ضروری است. تولید محتوای خوب باید همواره در چارچوب باشد، هدفمند و امیدآفرین باشد.
وی گفت: در تمامی دیدارهای مقام معظم رهبری با فرماندهان، واژه امید به کرات مطرح شده است. این امید، رکن اصلی موفقیتهای ما در نیروی زمینی و رساندن پیامهای مؤثر به جامعه است. از این رو، تقاضا دارم که رسانهها، امید ایجاد کنند.
در ادامه این مراسم امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: دشمن سعی میکند فضای ناامیدی را با هر طریقی که ممکن است، ایجاد کند. برای این کار، ذائقه مخاطبان را میسنجد و بهطور همهجانبه سعی میکند روح ناامیدی را القا کند.
وی افزود: موضوع دوم این است که ناامید کردن بسیار آسان است، اما امیدوار کردن نیاز به حرکت و اقدام دارد. فردی که امیدی در ذهنش ایجاد شده، به دنبال حرکتی است که آن امید به واقعیت تبدیل شود. در اینجا، فضای مجازی باید با فضای حقیقی تنیده شود تا بتوانیم این امید را به مخاطبان در هرجایی که هستند منتقل کنیم که این کار واقعاً کار سختی است.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با طرح این سوال که چگونه ملت امیدوار میشوند؟ تصریح کرد برخی امیدواریها بر پایه جنبههای مادی قرار دارد و انتظار دارند که حرکتی ایجاد شود و آنچه القا شده، به منصه ظهور برسد. همکاران عزیز ما در مجموعه نیروی زمینی و در ارتش باید یک پیوست کاملاً مشخص ارائه دهند. اگر قرار است روزنه امیدی را در ذهن مخاطب ایجاد کنیم، باید در ادامه آن، اقدامات عملی نیز انجام دهیم.
امیر نعمتی گفت: نویسندگان باید مطالبی را در موضوعات مختلف بنویسند و به نویسندگان قبلی ارجاع دهند. این کار در ذهن مخاطب تبدیل به یک ایمان قویتر نسبت به امیدی که ایجاد کردهایم، خواهد شد. ما در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از روزی که فضای مجازی به وجود آمده، وارد این عرصه شده ایم و باید حضور فعال داشته باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه فضای مجازی برای ما بد نیست، تصریح کرد: به عنوان مثال، در زلزله سر پل ذهاب، فضای مجازی بود که زحمات نیروی زمینی را به مردم منتقل کرد. حتی اگر تمامی امکانات صدا و سیما جمع شود، نمیتواند به اندازه فضای مجازی مؤثر باشد، زیرا صدا و سیما نیز محدودیتهایی دارد. در دوران کرونا، بیمارستانهایی که توسط فرمانده نیرو ایجاد شد، از طر یق فضای مجازی بهطور مستمر به مخاطبان اطلاعرسانی شد.
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، آیین اختتامیه دومین جشنواره تولیدات و فعالان فضای مجازی نیروی زمینی ارتش صبح امروز(یکشنبه ۲۱ اردیبهشت پاه ۱۴۰۴) در ستاد فرماندهی نزاجا برگزار شد.
در این مراسم امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ «کریم چشک» معاون عملیات نیروی زمینی ارتش، غلامرضا نوری معاون فضای مجازی سازمان صداوسیما، امیر سرتیپ دوم «سیدحسن ابوترابی» معاون روابط عمومی و رسانه ارتش، سرهنگ «سلمان اکبری پاکرو» رئیس اداره فضای مجازی ارتش و جمعی از مسئولین و فرماندهان نزاجا حضور داشتند.
دیدگاه خود را بیان کنید