
به گزارش گروه علمی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، وحید مفید مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اهمیت تولید پروتئین متناسب با نیاز بیماران گوارشی گفت: این مکمل غذایی کامل و تخصصی، با تکیه بر علم روز دنیا، نیازهای تغذیهای بیماران را در تأمین درشت مغذیها (پروتئین، چربی و کربوهیدرات) و ۲۸ ریزمغذی حیاتی پوشش میدهد، نیازهایی که در بسیاری از بیماران گوارشی یا بستری، از طریق رژیم غذایی معمول قابل دستیابی نیستند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس گزارشهای بینالمللی، تا ۳۰ درصد از بیماران بستری دچار درجاتی از سوء تغذیه هستند و بخشی از این وضعیت ناشی از اختلال در هضم یا جذب مواد مغذی است، افزود: همچنین، بسیاری از کودکان مبتلا به بیماریهایی نظیر سلیاک، فیبروز کیستیک، سندرم روده کوتاه یا حساسیت به پروتئین شیر گاو، قادر به جذب مؤثر مواد حیاتی از رژیم غذایی عادی نیستند.
به گفته مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، در چنین شرایطی، بهرهمندی از یک فرمولاسیون هدفمند، ایمن و قابل جذب نقش تعیینکنندهای در پیشگیری از تحلیل عضلانی، ضعف ایمنی، کاهش کیفیت زندگی و تأخیر در بهبودی خواهد داشت.
مفید با تاکید بر اینکه این غذای کامل و تخصصی با فرمولاسیون بومی، بهعنوان یک راهکار جامع و قابلاعتماد، پاسخی همهجانبه به چالشهای گفته شده ارائه میدهد، تصریح کرد: فرمولاسیونی که نهتنها با نیازهای بزرگسالان مبتلا به سوء جذب منطبق است، بلکه در شرایط بحرانی بیمارستانی نیز عملکرد خود را ثابت کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این مکمل غذایی با تکیه بر استانداردهای بینالمللی، حاوی «پروتئین هیدرولیز شده» (پپتاید) جهت جذب سریع و تحمل گوارشی بالا، روغن MCT (تریگلیسیرید زنجیره متوسط) به عنوان منبع انرژی فوری برای بیماران ناتوان یا بستری، اینولین (فیبر پریبیوتیک) برای بهبود عملکرد روده و جذب مواد مغذی، ترکیب امگا ۳ و ۹ برای اثرات ضدالتهابی و حمایت از سیستم ایمنی، الکارنیتین به منظور کمک به متابولیسم چربیها و افزایش انرژی و ۲۸ نوع ریزمغذی ضروری برای پیشگیری از کمبودهای شایع در بیماران مزمن است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان درباره گروه های هدف این مکمل افزود: این مکمل تغذیهای پیشرفته، گزینهای مناسب برای حمایت تغذیهای در گروههای بزرگسالان با مشکلات مزمن دستگاه گوارش، بیماران بستری در ICU یا تحت درمانهای پیشرفته و افراد دچار کاهش وزن ناخواسته یا در دوره ریکاوری پس از بیماریهای سخت نظیر سرطان است.
وی با تاکید بر اینکه تا پیش از این، بیماران ایرانی با مشکلات گوارشی، بهناچار وابسته به مکملهای وارداتی بودند، گفت: محصولاتی وارداتی که با هزینه بالا، دسترسی محدود و گاه ناپایداری در زنجیره تأمین در دسترس مصرف کنندگان قرار می گرفت. اما این مکمل با کیفیتی معادل نمونههای خارجی، طعمی مطلوب و در عین حال با قیمتی مقرونبهصرفه، بهعنوان نخستین گزینه تولید داخل، در دسترس پایدار نظام سلامت کشور قرار گرفته است
به گفته این فعال حوزه دانش بنیان، این محصول، خلأ سالها وابستگی را با یک راهحل بومی، علمی و تخصصی پر کرده است و از خروج سالانه ۵ میلیون دلار ارز جلوگیری کرده است.
این فعال فناور خاطرنشان کرد: این محصول تحت نظارت متخصصان تغذیه، داروسازی و فناوری زیستی و بر اساس گایدلاینهای معتبر جهانی طراحی و تولید شده و نمادی از توان دانشبنیان داخلی در پاسخگویی به نیازهای درمانی بیماران خاص است.
وی با بیان اینکه این مکمل غذایی تنها یک مکمل نبوده و پاسخی علمی، تخصصی و داخلی به یکی از پیچیدهترین چالشهای تغذیهدرمانی در بیماران دچار سوء جذب و سوء هضم به شمار میرود، افزود: محصولی که علم، تجربه بالینی و بومیسازی را در کنار هم قرار داده تا تغذیه را به بخشی مؤثر و دسترسپذیر از فرآیند درمان تبدیل کند.
دیدگاه خود را بیان کنید