
به گزارش روز شنبه گروه علمی آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، در پیامی به مناسبت ۲۷ اردیبهشت، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، با تبریک این روز به فعالان، اندیشمندان و دستاندرکاران این عرصه خطیر و تأثیرگذار، اضافه کرد: مساعی ارزشمند آنها را در مسیر آگاهیبخشی و ایجاد تفاهم، ارج مینهم. این مناسبت فرخنده، فرصتی مغتنم برای تأمل در جایگاه راهبردی این هنر - فن در تعالی جامعه و نظام حکمرانی است.
وی اظهار داشت: در منظومه اسناد فرهنگی کشور، جای خالی سندی جامع و راهبردی برای هدایت و ارتقای فعالیتهای روابط عمومی در تمامی بخشها، اعم از حاکمیتی و عمومی، به وضوح احساس میشود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: این مهم، ما را به سوی ضرورت استقرار یک «نظام حرفهای روابط عمومی» در کشور رهنمون میسازد؛ نظامی که بتواند با تکیه بر دانش روز، اصول اخلاق حرفهای و فناوریهای نوین ارتباطی (اعم از نرمافزاری و سختافزاری)، به ایفای نقش بیبدیل خود در صیانت از سرمایه اجتماعی، تحکیم اعتماد ملی، افزایش وثوق عمومی مردم، و تبیین هنرمندانه و صادقانه خدمات و دستاوردهای سترگ کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سایر کارکردهای اساسی آن بپردازد.
حجتالاسلام خسروپناه در ادامه این پیام بیان داشت: روابط عمومی، بهمثابه وجدان بیدار و صدای رسای هر سازمان، مزیتهای انکارناپذیری در ارتقای شفافیت، پاسخگویی و ایجاد درک متقابل دارد. از این رو، شورای عالی انقلاب فرهنگی، با درک عمیق از این نیاز ملی و با هدف سامانبخشی و اعتلا به این حوزه کلیدی، تدوین «سند حکمرانی و ارتقای فعالیتهای روابط عمومی کشور» را، منطبق با آخرین یافتههای علمی و تجارب موفق جهانی و با لحاظ اقتضائات بومی، در دستور کار قرار خواهد داد.
وی افزود: بدینوسیله از تمامی گروههای مرجع، انجمنهای تخصصی، فعالان صنفی، دستگاهها، نهادهای ذیربط و اندیشمندان این عرصه دعوت به عمل میآورد تا با ارائه نظرات کارشناسی و مشارکت فعالانه خود، در تدوین این نقشه راه و ارتقای فعالیتهای روابط عمومی در تراز جمهوری اسلامی ایران، یاریگر این شورا باشند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان این پیام ابراز امیدواری کرد که با همافزایی و عزم ملی، شاهد شکوفایی بیش از پیش این حوزه و تحقق کامل ظرفیتهای آن در خدمت به اهداف والای کشور باشیم.
دیدگاه خود را بیان کنید