مراجعه به مراکز درمانی مکه و مدینه، ۷۰ درصد کاهش یافت

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت از کاهش ۷۰ درصدی مراجعه زوار ایرانی به مراکز درمانی در مکه و مدینه نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از پایگاه اطلاع رسانی حج، دکتر سیدعلی مرعشی اظهار داشت: در حال حاضر تیم‌های پزشکی در مکه و مدینه به حد نیاز مستقر هستند و در تمام هتل‌های زائران در مکه مکرمه حداقل یک پزشک حضور دارد.

رئیس مرکز پزشکی حج در تشریح بیماری های متداول بین زائران گفت: شایع‌ترین بیماری، بیمارهای تنفسی است که به دلیل تکثر زائران از کشورهای مختلف با بیماری های مختلف، اجتماعات فشرده در مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) و قدرت سرایت بالای این نوع بیماری ها، تعداد زیادی از حجاج را مبتلا می کند.

وی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های تنفسی به زائران چند توصیه داشت: حتما بهداشت فردی را رعایت کنند، در اماکن مقدسه از سجاده شخصی و ماسک استفاده کنند و در صورت بیماری حتماً با استراحت کافی، توان خود را بازیابی کنند.

دکتر مرعشی با تاکید بر اینکه این گونه بیماری ها ویروسی هستند، پایان یافتن بیماری را منوط به سپری کردن زمان آن دانست و استفاده از دارو را تنها کمک به کاهش عوارض و اثرگذاری ویروس عنوان کرد.

بیماری‌های اسکلتی و عضلانی دسته دوم بیماری های شایع میان زائران ایرانی است که رئیس مرکز پزشکی حج به آن اشاره کرد و اظهار داشت: به دلیل عدم آمادگی افراد برای پیاده روی های نسبتا زیاد بین هتل و اماکن مقدس، زائران دچار مشکلاتی مانند زانو درد، دردهای عضلانی و کمردرد می شود.

مرعشی توصیه کرد زائرانی که هنوز به سرزمین وحی مشرف نشده‌اند، در روزهای باقیمانده تا سفر حتماً پیاده روی روزانه داشته باشند تا با آمادگی بهتری عازم سفر شوند.

رئیس مرکز پزشکی میزان بستری در بیمارستان های مکه و مدینه را شامل ۴ مورد ارتوپدی ناشی از شکستگی، یک مورد سنگ کیسه صفرا و یک مورد سنگ کلیه عنوان کرد که ۲ مورد ارتوپدی تحت عمل جراحی قرار گرفته و به انجام اعمال حج موفق خواهند رسید.

وی تاکید کرد: به لطف خدا با پشت سرگذاشتن ۲ هفته از آغاز عملیات حج، هیچ مورد فوتی در میان زائران ایرانی اتفاق نیفتاده است.

مرعشی در پایان، خطاب به زائرانی که هنوز عازم عربستان نشده‌اند، بیان کرد: حتماً داروهای مصرفی مورد نیاز خود را از همان شرکت دارویی که در ایران مصرف می کرده اند، برای مدت ۴۰ روز همراه خود بیاورند.

وی همچنین به افراد عینکی و استفاده کنندگان از سمعک و عصا توصیه کرد، یک عدد زاپاس همراه خود داشته باشند.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، اعزام زائران ایرانی که از روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت آغاز شده است و این زائران از طریق فرودگاه‌های شهر مدینه و جده وارد کشور عربستان شده اند.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه