ظفرقندی: ایران در زمینه سلامت غذایی جزو سه کشور اول منطقه است

تهران - آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه ایران در زمینه سلامت غذایی جزو سه کشور اول منطقه است گفت: ایمنی مواد غذایی در آزمایشگاه‌های وزارت بهداشت مورد پایش و ارزیابی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، محمد رضا ظفرقندی روز دوشنبه در همایش روز جهانی ایمنی غذا که در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، با بیان اینکه ایمنی غذا به معنای سلامت غذا بسیار مهم است، افزود: حدود ۷۰۰ نفر در وزارت بهداشت و ۴۵۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی فعالیت دارند و به ۱۷ هزار کارخانه و شرکت تولید غذا نیز نظارت می‌کنند.

وزیر بهداشت به ضرورت ارتقای دیپلماسی سلامت اشاره کرد و گفت: باید با دیپلماسی سلامت سطح تعاملات علمی را افزایش داد و از دانش‌های دیگران نیز استفاده کرد، مبنای صادرات نیز آن است که بگوییم غذای ما با کیفیت است و آمارها را در این زمینه اعلام کنیم.

به گفته ظفرقندی، تولید غذا باید مبتنی بر دانش باشد در غیر اینصورت چاقی و کبد چرب در کودکان و همچنین فشار خون، دیابت و سایر بیماری‌ها در بزرگسالان شاهد خواهیم بود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: به عنوان مثال در سال های گذشته بسیاری از افراد را مشاهده می کردیم که توده‌ای بزرگ از گواتر در جلوی گردن خود داشتند و علت آن هم کمبود ید بود، با اصلاحی جامع نگر «ید» به نمک اضافه شد و دیگر تقریباً این موارد را نمی‌بینیم.

وی گفت: همچنین اقداماتی برای سبوس‌دار کردن نان در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حال انجام است، البته این موضوع همتی ملی می‌طلبد.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد ، سامانه ملی هشدار سریع ایمنی غذا توسط وزیر بهداشت رونمایی شد.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه