
مریم مهربانیان روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، افزود: این کتابخانه با هدف بهرهوری بیشتر علاقهمندان حوزه کتاب و کتابخوانی، گسترش و ترویج فرهنگ مطالعه مفید در بین اقشار مختلف جامعه در حاشیه شهر شاهرود و روستاهای نزدیک در بخش مرکزی فعالیت دارد.
وی به ارایه خدمات این کتابخانه سیار اشاره کرد و گفت: مردم به ویژه دانشآموزان روستاهای دهملا، اردیان، یونسآباد، بدشت و سعدآباد از فروردین امسال تاکنون با حضور کتابدار و اتوبوس کتابخانه سیار از خدمات کتابخانهای بهرهمند شدند.
مسوول کتابخانه سیار اتوبوسی شاهرود ادامه داد: مردم برخی از شهرکها از جمله ولیعصر(عج)، بهارستان، پردیس، فدک، کوثر، بهشتی و کوی سازمانی شهید علیاری ارتش و نقاط کمبرخوردار در این بازه زمانی خدمات کتابخانهای دریافت کردند.
وی به فعالیتهای این کتابخانه اشاره کرد و افزود: قصهگویی، خلاصهنویسی کتاب، نشست کتابخوان، خلاقیتهای فکری، معرفی و جمعخوانی کتاب، فعالیتهای مناسبتی ملی و مذهبی و مسابقات فرهنگی از جمله فعالیتهای این کتابخانه سیار است.
مهربانیان بیان کرد: کودکان، نوجوانان و جوانان در این کتابخانه سیار از امانت کتابهای مناسب گروه سنی خود، نشریات ادواری، بخش مطالعه با تجهیزات کامل و لازم همراه کتابدار متخصص کودک و نوجوان بهرهمند میشوند.
مسوول کتابخانه سیار اتوبوسی شاهرود ابراز کرد: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نسخه کتاب در موضوعهای دهگانه علم کتابداری گروههای سنی مختلف و همچنین ۵۰ نشریه ادواری در دسترس علاقهمندان این حوزه قرار دارد.
وی به عضویت ۲۵۰ کودک فعال روستایی در این کتابخانه اشاره کرد و گفت: اتوبوس کتابخانه سیار را مدیریت شهری به مدت ۱۰ سال به اداره کتابخانههای عمومی این شهرستان واگذار کرده است.
مهربانیان اظهار کرد: برای تجهیز، بهینهسازی و بهرهوری از تجهیزات این کتابخانه ۱۳ میلیارد ریال از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور هزینه شد.
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، این کتابخانه سیار اتوبوسی در بیستوهشتم فروردین سال ۱۴۰۴ با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ نسخه کتاب با حضور محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر و مدیرکل حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد طاهریان مدیرکل کتابخانههای عمومی سمنان، حجتالاسلام عباس امینی امام جمعه، ابوطالب جلالی فرماندار ویژه شاهرود، مسوولان مدیریت شهری و جمعی از علاقهمندان در شاهرود افتتاح شد.
بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر در کتابخانههای شاهرود عضویت دارند.
شهرستان شاهرود دارای ۱۷ کتابخانه عمومی نهادی و ۶ کتابخانه مشارکتی و مستقل با مجموع مساحت ۱۹ هزار و ۴۰۳ مترمربع و زیربنای ۶ هزار و ۹۴۰ مترمربع است.
دیدگاه خود را بیان کنید