فناوری موشکی ایران حاصل مجاهدت شهدای نظامی و علمی است

خرم‌آباد - آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد - رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان گفت: فناوری موشکی و قدرت امروز کشور حاصل مجاهدت و از دستاوردهای شهدای نظامی و علمی است.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، محمد خاکی روز چهارشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت فرماندهان و دانشمندان کشور، اظهار کرد: اقدام ناجوانمردانه و مغایر با تمام اصول حقوق بشر رژیم غاصب صهیونیستی در به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان دلاور، دانشمندان برجسته هسته‌ای و مردم بی‌گناه کشورمان، دل ملت ایران را به درد آورد.

وی افزود: اما پاسخ کوبنده و غرورآفرین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در قالب عملیات وعده صادق ۳، نه‌تنها انتقام خون شهدا را گرفت، بلکه حیرت قدرت‌های بزرگ نظامی جهان را نیز برانگیخت.

خاکی ادامه داد: دستاوردهای بزرگ این شهدا و نخبگان، امروز به‌صورت عینی در عرصه فناوری و تکنولوژی نظامی و علمی در حال بروز است و این مسیر متوقف نخواهد شد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان همچنین با اشاره به نقش خبرنگاران در جنگ نرم، به صحنه شجاعانه‌ای از مقاومت رسانه‌ای اشاره کرد و گفت: شجاعت آن بانوی خبرنگار که زیر بمباران، تا لحظه آخر ایستادگی کرد جلوه‌ای از مقاومت زن ایرانی بود که تحسین جهانیان را برانگیخت.

اتاق بازرگانی در خدمت واحدهای تولید کالاهای اساسی

خاکی همچنین با قدردانی از اقدام مجموعه دادگستری لرستان در برگزاری این نشست‌ها افزود: تشکیل این جلسات، آن‌ هم در چنین شرایط حساس و بحرانی، نشان دهنده اهتمام جدی دستگاه قضایی استان در حمایت از فعالان اقتصادی و قابل تقدیر است.

وی اظهار داشت: اتاق بازرگانی لرستان بدون وقفه، حتی بدون کاهش یک ساعت از برنامه کاری خود، با تمام توان در تلاش است تا مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی، به‌ویژه تولیدکنندگان کالاهای اساسی مردم برطرف شود، همچنین در شرایط خاص، نباید به رویه‌های اداری و دست ‌و پاگیر گذشته تکیه کرد.

خاکی با اشاره به پیگیری جذب سرمایه‌گذار در استان نیز تصریح کرد: ما سرمایه‌گذاران دارای اهلیت و با انگیزه داریم که از دستگاه‌های اجرایی درخواست می شود برای حل مشکلات تولید و حفظ اشتغال، همراهی لازم را داشته باشند.

در این نشست، مشکلات پنج واحد صنعتی مورد بررسی قرار گرفت که بخش عمده آن‌ها مربوط به مسائل بانکی و تسهیلات بود و چهار مورد از این پرونده‌ها با توافق میان بانک‌ و واحدهای تولیدی به نتیجه رسید.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه