مسئولین کم توجهی به مناطق گردشگری چاروسا را جبران کنند

امام جمعه قلعه رئیسی گفت: مسئولین کم توجهی به مناطق گردشگری چاروسا را جبران کنند.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از چاروسا، حجت الاسلام علی حیدرحیدرخواه امام جمعه قلعه رئیسی در خطبه های نماز جمعه این شهر با دعوت همگان به رعایت تقوی الهی عنوان کرد: روز طبیعت در قرآن کریم بیش از 750 آیه اشاره به ظواهر طبیعت می‌کند و ابعاد گوناگون جلوه‌ها و زیبایی‌های آن را یادآور می‌شود؛، 450 آیه درباره زمین سخن می گوید در اغلب این آیات، ما را توصیه به مطالعه کتاب طبیعت و پند‌آموزی آن می‌کند.

وی عنوان کرد: برنامه ریزان و طراحان شهری و ساختمان باید حفظ طبیعت را اولویت اول خود قرار دهند و هم مردم مخصوصا در این ایام که میهمان طبیعت هستند باید مواظبت کنند از طبیعت و با پاسداران طبیعت همکاری کنند علی الخصوص در این منطقه که کمبود نیرو و امکانات است واقعا مقام معظم رهبری نکته‌ی مهمّی که باید آینده‌سازان در نظر داشته باشند، این است که در کشوری زندگی میکنند که از نظر ظرفیتهای طبیعی و انسانی، کم‌نظیر است و بسیاری از این ظرفیتها با غفلت دست‌اندرکاران تاکنون بی‌استفاده یا کم‌استفاده مانده است.

حیدرخواه بیان کرد: در این منطقه هم ظرفیت گردشگری هست و هم پوشش گیاهان دارویی و همچنین مساله معدن از ظرفیت خوبی برخوردار هست که باید امکان استفاده از آنها مهیا شود و مسئولین به مناطق گردشگری چاروسا که از ظرفیت های عظیمی هم برخوردار است استفاده و کار کنند و بدانند اگر این مناطق در گوشه دیگری بود شاید چه خدماتی که به آن اضافه می کردند.

وی به سالروز شهادت حضرت خدیجه اشاره و گفت: اولین خیر و مجاهد اقتصادی در اسلام   اگر کمک‌هاى خدیجه(س) نبود شایددر حرکت اسلام و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفه‌ى عمده‌اى به‌وجود مى‌آمد. شکل‌گیری و پیش‌برد نهضت جهانی اسلام مدیون حمایت‌های مادی، معنوی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی حضرت ام‌المؤمنین(س) در کنار پیامبر خدا(ص) است. این مهم با موضع‌گیری و رفتارهای شایسته آن حضرت مانند تصدیق و تأیید پیامبر(ص)، شکستن تحریم و مقاومت اقتصادی، مشاوره‌های راه‌گشا و دفاع از حریم رسالت و اسلام نوپا در دوران ازدواج با پیامبر، قبل و بعد از بعثت به‌دست آمد.

حیدرخواه به سالروز جمهوری اسلامی اشاره و تاکید کرد: ملت ایران برای رسیدن به 12فروردین و رقم زدن نظام جمهوری اسلامی خون دل ها خورد و رنج دوران کشید؛ بارها زمین خورد در نهضت تنباکو در نهضت مشروطه در نهضت ملی شدن نفت در 15 خرداد 1342 اما از پا نایستاد و در 22 بهمن 1357 توانست با آن تجربه ای که از این شکست ها به دست آورد به رهبری امام فقیه فیلسوف عارف عادل به آرمان خود دست پیدا کند و کمتر از 2 ماه بعد  از پیروزی انقلاب اسلامی در 12 فروردین 1358 همه پرسی برگزار کند که   98 درصد مردم به جمهوری اسلامی آری گفتند. 

وی گفت: تنها انقلابی است که خودش را به همه پرسی گذاشت جمهوری اسلامی حکومتی است متکی به آرای ملت و مبتنی بر قواعد موازین اسلامی جمهوریت آن یعنی مبتنی بر آراء ملت و مردمی است و اسلامی آن یعنی بر اساس موازین دین اسلام رفتار خواهد کرد و انقلاب اسلامی ایران بر سه رکن اصلی، عدالت، مردمی بودن و اسلامی بودن ابتناء یافته است و به فرموده مقام معظم رهبری عدالت باید گوهر بی همتا و تابناک بر تارک جمهوری اسلامی باشد.و ایشان از اینکه الان ما در مساله عدالت به این نقطه دست نیافتیم ابراز نارضایتی کردند علیرغم اینکه  جمهوری اسلامی در شمار موفق‌ترین حاکمیت‌های جهان در جابه‌جایی خدمت و ثروت از مرکز به همه‌جای کشور، و از مناطق مرفّه‌نشین شهرها به مناطق پایین‌دست آن بوده است.

خطیب جمعه قلعه رئیسی یادآور شد: مبارزه با فساد اصلی ترین لازمه استقرار عدالت در جامعه است و فساد زلزله ویرانگر و ضربه زننده به مشروعیت حکومت ها است.در بیانیه گام دوم میفرماید  در جمهوری اسلامی، دل‌های مسئولان به‌طور دائم باید برای رفع محرومیّت‌ها بتپد و از شکاف‌های عمیق طبقاتی بشدت بیمناک باشد. مخصوصا در این بخش که علیرغم اینکه از نقطه صفر به این اینجا رسیدیم ولی هنوز در شأن نظام جمهوری اسلامی کار نشده و نیازمند تلاش جدی مسولان و وحدت کلمه مردم و جوانان منطقه است.

انتهای پیام/82021

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه