تکریم شهدای حرم شاهچراغ در جشن سینمای مهر ایران

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در آیین دومین روز از رویداد هنری سینمای مهر ایران، با مشارکت بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام، به منظور ماندگار کردن یاد و خاطره شهدای دو حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ علیه السلام، هدایایی را به همراه پرچم هایی با تصویر شهدا، تقدیم حضور خانواده های ایشان کرد.

رویداد هنری سینمای مهر ایران، دومین روز خود را با اکران فیلم های کوتاه، مستند و داستانی تولید شده با موضوع شاهچراغ علیه السلام، در سینما فرهنگ شیراز، آغاز کرد.

این رویداد سینمایی با حضور حمیدرضا قانعی مدیرکل و سیدرسول موسوی نژادیان، معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، خانواده شهدای دو حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام، اعضای انجمن سینمای جوان و علاقمندان به سینما ومستند برگزار شد.

موسوی نژادیان، دبیر هفته مهر سینمای ایران در استان فارس، ضمن خیر مقدم به خانواده های شهدا، مهمانان و هنرمندان گفت: رویداد هنری سینمای مهر ایران در حالی به کار خود ادامه می دهد که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با مشارکت بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام، به منظور ماندگار کردن یاد و خاطره شهدای دو حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام، هدایا به همراه پرچم هایی با تصویر شهدای منظور، تقدیم حضور خانواده های ایشان می دارد.

گفتنی است، روز دوشنبه، ۹ مهرماه، اکران فیلم های کوتاه و مستند با موضوع شاهچراغ، قول مادرانه، شکست آیینه ها و داستان این چند نفر در برنامه برگزاری سینمای مهر ایران بودند.

رویداد هنری سینمای مهر ایران، در دومین روز، با کارگاه انتقال تجربه توسط هادی سبحانیان، در سینما فرهنگ، به کار خود ادامه داد.

سبحانیان با ارائه مطالبی از قبیل چگونگی شکل گیری ارتباط بین تصویربردار و کارگردان، گفت: این رابطه، رابطه ای نیست که روز اول فیلمبرداری کلید بخورد، زمانی که به عنوان کارگردان با تصویربردار به توافق می رسید که کاری را انجام دهید، تصویربردار باید از مرحله پیش تولید در جریان فیلم باشد تا جهان ذهنی یکدیگر را بفهمند.

وی با بیان اینکه، تصویربردار اپراتور دوربین نیست، افزود: تصویربردار، نقاش کار است و ذهنیت کارگردان را نقاشی می کند، تصویری که در ذهن تصویربردار شکل می گیرد تصویر نهایی ذهن کارگردان است.

سبحانیان ادامه داد: تصوبردار وکارگردان با بحث با یکدیگر، فهم صحیحی از فیلمنامه پیدا می کنند و رابطه دوطرفه ذهنی بین انان به وجود می آید تا بفهمند قصد نمایش چه چیزی را به تماشاگر دارند که آن تصویر، صحیح ترین نمایش فیلمنامه باشد.

پایان پیام/ن

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه