فعال سیاسی: استیضاح، نتیجه ای جز اتلاف وقت در مدیریت کلان کشور ندارد

تهران-آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران و عضو جبهه اصلاحات،گفت: مطرح کردن بحث استیضاح وزیران نفت و اقتصاد در شرایط فعلی کشور به جز اتلاف وقت در مدیریت کلان نتیجه دیگری ندارد؛ باید به وزیران حداقل یکسال فرصت داده شود تا بتواند برنامه های خود را عملیاتی کنند.

احمد شریف درباره مطرح شدن موضوع استیضاح وزیران نفت و اقتصاد از سوی برخی از نمایندگان مجلس، گفت: استیضاح در این مدت کم بیشتر به طنز شبیه است. هنوز بیشتر از ۵ ماه از تصدی مسئولیت‌ها نگذشته است، یک وزیر در عرض ۵ ماه به سختی با ساختار وزارتخانه آشنا می شود چه برسد که عملکرد یا خروجی خاصی داشته باشد، وزرا هنوز نتوانسته اند مدیران زیر مجموعه خودشان را انتخاب کنند و معنی ندارد که این مدیران شروع به کار نکرده بخواهند استیضاح شوند.

رئیس کمیته احزاب ستاد مرکزی پزشکیان با بیان اینکه استیضاح با این شرایط به جز اتلاف وقت در مدیریت کلان جامعه نتیجه دیگری ندارد افزود: اینکه یک وزارتخانه را از لحاظ مدیریت کلان دچار چالش کنیم و باعث توقف روند کار شویم اتفاق خاصی نخواهد افتاد. دوستان ما در مجلس باید حوصله به خرج دهند، وزیران حداقل باید فرصت یک ساله در اختیار داشته باشند.

شریف گفت: مجلس باید مشکلات و مسایل کشور را در قالب ارزیابی و بررسی های دقیق در کمیسیون های تخصصی با دعوت از کارشناسان مورد تحقیق قرار دهد و راهکارهای کارشناسی را جدای از گرایش های سیاسی به دولت ارایه دهند.

دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران درباره ضرورت تحقق وفاق ملی در کشور هم گفت: امروز در خانه احزاب یک شکل از وفاق سیاسی را می بینیم که سه فراکسیون برغم اختلاف دیدگاهی که با هم دارند اما در کنار هم همکاری می‌کنند و به صورت دوره‌ای مدیریت این جمع صنفی را بر عهده می گیرند بنابراین در بقیه جاها می شود این تمرین را انجام داد.

وی افزود: ما به عنوان فعال سیاسی با دیگر جریان ها صرفنظر از اختلاف دیدگاه، هم وطن هستیم اما هیچ وقت دشمن هم نیستیم، اگر این تلقی که ما نسبت به همدیگر دشمنی نداریم و صرفا با هم تفاوت گرایش سیاسی داریم باعث می شود که این فضا تلطیف شود و آن فضای حذفی شکل نگیرد. البته از گذشته این فضا رادیکالی بوده به گونه ای که خیلی راحت اتهام می زنند، فعالان سیاسی را منتسب به کشورهای خارجی می کنند که این به جز آسیب به فضای سیاسی نتیجه دیگری نخواهد داشت.

شریف ادامه داد: رئیس دولت چهاردهم هم برغم انتقاداتی که از طرف هواداران خود داشته اما مدیرانش را از طیف‌های مختلف انتخاب کرده است. حتی بخش‌های سیاسی مثل استانداران را از مخالفان جریان حامی دولت انتخاب کرده است. در واقع دولت در این حوزه کم نگذاشته است.

رئیس کمیته احزاب ستاد مرکزی پزشکیان،گفت: امیدواریم که همه ما در قالب حاکمیت بتوانیم یک هم افزایی داشته باشیم و مشکلات کشور را مشکلات خودمان بدانیم یعنی اگر در این کشور رفاهی حاصل شود دیگر اصول گرا و اصلاح طلب وجود نخواهد داشت.

وی در ادامه درباره جلسه با معاون سیاسی وزیر کشور گفت: جلسه هم‌اندیشی احزاب اصلاح طلب با معاون سیاسی وزیر کشور بود که نظرات و دیدگاه های احزاب درباره مسائل مختلف و فضای سیاسی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شریف با مفید خواندن جلسه هم اندیشی با معاون سیاسی وزیر کشور،افزود: اغلب موارد از طرف دبیران کل احزاب مطرح شد و زینی وند به عنوان متولی در اداره فضای سیاسی کشور به صحبت‌های دوستان با حوصله گوش دادند. قرار است که این جلسات با احزاب مستقل اعتدالگرا و اصولگرا هم ادامه پیدا کند.

دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران ادامه داد: تکرار این جلسات باعث می شود که درمورد افکار و نظرات حاکمیتی که متولی آن وزارت کشور است با احزاب که یک نوع واسطه بین جامعه و حاکمیت هستند همگرایی بیشتری صورت بگیرد .

وی با بیان این که در حوزه احزاب بزرگترین مشکل کشور ضعف قانون است،گفت: از قوانین بالا دستی همچون قانون اساسی گرفته تا تا بحث قانون جامع انتخابات که به سرانجام نرسید، جایگاه احزاب به درستی به رسمیت شناخته نشده است البته اشاره تلویحی شده اما هنوز احزاب جایگاه خود را پیدا نکردند.

شریف افزود: در دنیا هیچ کشوری پیدا نمی کنیم که بدون حضور احزاب قدرتمند، فضای سیاسی آن به درستی مدیریت شود، در همه جوامع توسعه یافته احزاب متولی مدیریت فضای سیاسی هستند و نظام‌های حاکمیتی معمولاً از چالش‌ها آسیب نمی‌بینند، اما در ایران با ضعف احزاب تمامی مسائل مستقیم به حاکمیت نظام متصل می شود که باعث آسیب پذیری نظام حاکمیتی شده است.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه