به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی همچون سایر دانشگاهها ویژه برنامههای متنوعی برای ایام دهه فجر پیشبینی کرده است. فرزاد جهانبین معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در تشریح این برنامهها به خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی پیش از فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر طی ابلاغیهای اهم سیاستهای مربوط به بزرگداشت این دهه را اعلام کردیم.
وی افزود: در این ابلاغیه تاکید شد که طیف وسیعتری از مخاطبان را در برنامهها شاهد باشیم و لازمه این امر آن است که برنامهها به نحوی تدوین شود که انواع سلایق را در برگیرد.
جهانبین اظهار داشت: همچنین در این ابلاغیه تاکید شد که نقاط ضعف و نقاط قوت به شکلی عقلانی و منصفانه بیان شود. پیشرفتهایی که به دست آمده نیز عنوان شود و در ادامه خواستیم که همفکری برای ارائه راههای برونرفت از این ضعفها و مشکلات صورت گیرد.
وی بیان کرد: تاکید شده است که از ظرفیت اساتید و کلاسهای درس به عنوان مهمترین قطب اثرگذار بر دانشجو استفاده شود و در همین راستا نیز مجموعه اقداماتی ویژه اساتید را طراحی کردیم.
به گفته معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، مطابق سیاستهای ابلاغی واحدهای مختلف این دانشگاه در شهرها و استانهای سراسر کشور برنامههایی را تدارک دیدهاند که پس از اجرا در سامانه بافر یا همان باغبانی فرهنگ بارگذاری میشود.
جهانبین با بیان اینکه برنامههایی نیز به صورت متمرکز در دستور کار دانشگاه قرار دارد، افزود: مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی، سلسله نشستهایی ویژه اساتید طراحی کرده است که در این نشستها مباحثی مانند بحث تاریخ موازی مطرح میشود به این نحو که اگر انقلاب اسلامی رخ نمیداد چه میشد. بحث پروژه تطهیر پهلوی، انقلاب اسلامی و زنان، انقلاب اسلامی و علم و فناوری توسط اساتید بهنام مطرح خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین اختتامیه دومین جشنواره کتاب انقلاب اسلامی را داشتیم که از میان ۶۶۱ اثر رسیده، ۲۴ اثر برگزیده تجلیل شدند. گام بعدی ما این است که برای برگزیدگان جشنواره کتاب انقلاب اسلامی وبیناری با حضور اساتید برگزار شود و در ادامه در نظر داریم برای آثاری که ظرفیت لازم را داشته باشند کرسی ترویجی تشکیل دهیم تا مورد نقد و بررسی جدی قرار گیرند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد گفت: یکی از پروژههایی که در این ایام دهه فجر توسط دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد، پروژه عصر امید هوش مصنوعی با محوریت اقتصاد دیجیتال بود که در اصفهان برگزار شد. در این پروژه، شرکتهای دانشگاه آزاد و شرکتهای دانشبنیان دیگر، حضور یافته و توانمندیهای خود را به اشتراک گذاشتند و در همین راستا زمینه امضای تفاهمنامهها و قراردادها برای متقاضیان فراهم شد.
این رویداد در محورهای اصلی شامل هوش مصنوعی، اینترنت اشیا (IOT)، بلاکچین، امنیت سایبری، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، بازیوار سازی (رویداد ملی KGC ۲۰۲۵)، متاورس، شهرهای هوشمند، صنایع نسل ۴,۰، تجارت الکترونیک، بازاریابی دیجیتال، بیوتکنولوژی و پزشکی دیجیتال و انرژی پاک به اجرا در آمد.
وی ادامه داد: در این ایام سامانه یکپارچه اداری توسط دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد که بر این اساس، سامانههای اداری دانشگاه آزاد به صورت یکپارچه درآمدند.
جهانبین در پایان گفت: در کنار سامانه یکپارچه اداری، ما طرح حامی را داشتیم که برای تمام دانشجویان دانشگاه آزاد ایمیل طراحی شد که با اتصال به سامانه یکپارچه این امکان فراهم میشود تا دانشجویان ضمن نامهنگاری با سطوح مختلف دلنشگاه، از روند مکاتبات خود مطلع شوند و چنانچه نیاز به پیگیری موردی بود این کار انجام شود و این سامانه در راستای حمایت از دانشجویان و ارائه خدمات بهتر بود.
دیدگاه خود را بیان کنید