پیام اسماعیل خلج به مناسبت روز جهانی تئاتر+ فیلم

پیام اسماعیل خلج برای روز جهانی تئاتر با محوریت تئاتر تلاشی برای صیقل زدن به زنگار روح است منتشر شد.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، اسماعیل خلج نمایشنامه‌نویس و کارگردان صاحب سبک ایرانی، در پیامی روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی  را که مصادف با هفتمین روز از بهار است، به اهالی این عرصه تبریک گفت. 

در متن پیام اسماعیل خلج آمده است :

امروز، روز جهانی و ملی تئاتر را در این بهار دل انگیز جشن می گیریم و ارج می‌نهیم .

در این هنر دیرینه سال، در مواجهه های تکرارناپذیر، گروهی از افراد، در یک مکان و یک زمان گرد هم می‌آیند تا نمایشی از فشرده یک زندگی را به تماشا بنشینند.

بازیگران بر روی صحنه زندگی نمی‌کنند، بلکه نمایشی از فشرده یک زندگی و رویداد را خلق می‌کنند تا تماشاگران را با نگاهی نو و تازه آشنا کنند. تئاتر زبانی جهانی و ورای گفتگوی روزمره دارد و تلاشی است برای عرضه معنای انسان بودن و صیقل زدن به زنگار روح .

توان بالقوه این هنر شگفت برای برقراری پیوند، میان طیف‌های فکری گوناگون در سطحی گسترده بر اهالی تئاتر پوشیده نیست. هنراصیل تئاتر که از همراهی و هم‌آوایی فرم‌های هنری گوناگون هم سود می‌برد، بر کار گروهی مبتنی است و صلح و  سازگاری و توجه به دیگری را به ارمغان می‌آورد. داستان گویی و تخیل و زیبایی از دیرباز در زندگی انسان، نقش محوری داشته و تئاتر هنری است که با بهره‌گیری از تخیل قادر است ما را با خود همراه کرده و رهسپار سرزمین‌های ناشناخته کند و هدایتگر و تعالی بخش باشد.

روز ملی تئاتر که مقارن است با بهار طبیعت و نوروز باستانی مجالی است برای ارج نهادن و ستایش این هنر گران سنگ و تأمل درباره نقش و جایگاه آن در جامعه؛ متاسفانه در چند سال اخیر بحران جهانی شیوع کرونا در مقابل این هنر جمعی قرار گرفت و شرایط دشواری را به گروه‌های نمایشی و هنرمندان این حوزه تحمیل کرد.

اما یقین داریم اهالی ارجمند تئاتر با بزرگی قلب و بلندی همت، پرچمی از افتخار و پیروزی بر خواهند افراشت و با تمام وجود و با عشق، همانگونه که بارها اثبات کرده‌اند برای شادی و امید مردمان این سرزمین خواهند کوشید و به لطف یزدان، بهار طبیعت و بهار تئاتر، روشن‌تر و پرامیدتر خواهد شد.

امیدوارم که در سال پیش رو در کنار یکدیگر با امید و اقتدار آثاری مجذوب کننده، اصیل، تأثیرگذار و تأمل برانگیز خلق کنیم.

پایان پیام/

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه