
به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از کرمانشاه، براساس این اطلاعیه تمامی واحدهای نانوایی (اتوماتیک و لواش ماشینی) و سنتی (سنگک، تافتان، لواش و بربری) که روز یکشنبه (۱۳ فروردین) تعطیلی مجاز هفتگی آنها نیست روز شنبه (۱۲ فروردین) بهصورت یکسره تا ساعت ۲۰ اقدام به پخت و عرضه نان میکنند و روز یکشنبه ( ۱۳ فروردین) تعطیل خواهند بود.
همچنین تمامی واحدهای نانوایی اعم از ماشینی و سنتی که روز شنبه (۱۲ فروردین) تعطیلی مجاز هفتگی آنان است باید به جای روز یکشنبه (۱۳ فروردین)، روز شنبه (۱۲ فروردین) براساس ساعت پخت عادی نسبت به پخت و عرضه نان اقدام کنند.
پایان پیام/پ
دیدگاه خود را بیان کنید