مشارکت در انتخابات تیری بر قلب دشمنان و احیای اتحاد ملی است

بدون شک یکی از اصلی‌ترین میدان‌های حضور مردم برای نقش‌آفرینی طی سال‌های پس از انقلاب انتخابات بوده و اساتید دانشگاهی انتخابات را فرصتی برای احیای اتحاد ملی می‌دانند.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از اردبیل، بدون شک یکی از اصلی‌ترین میدان‌های حضور مردم برای نقش‌آفرینی طی سال‌های پس از انقلاب انتخابات بوده که مردم با حضور قدرتمند و باشکوه در آن اثبات کرده‌اند که این نظام مبتنی بر مردم‌سالاری دینی است.

حال کشور در شرایطی در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی قرارگرفته که دشمن در سال‌های اخیر تمام تلاش خود را در یک جنگ روانی برای دلسرد کردن مردم در عرصه انتخابات انجام داده است اما جرقه‌های ابتدایی نشان می‌دهد این بار نیز این حربه‌ها با شکست روبرو شده و مردم دوباره نقشی مهم در اداره امور کشور ایفا خواهند کرد.

مقام معظم رهبری در بیاناتی تاکید کردند که «انتخابات و مجلس شورای اسلامی مهم است. مجلس قوی و با ایمان و انقلابی که این آرمان‌ها را بفهمد و بشناسد و به آن پایبند باشد، مهم است و نبودن چنین مجلسی، یا ضعیف بودن آن، یا اختلال در آن، برای ملت یک خسارت و خسران بزرگ است».

همان‌طوری که مقام معظم رهبری تاکید داشتند مشارکت در انتخابات از سوی همه افراد جامعه برای شکل‌گیری یک مجلس قوی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و در این میان تمام اقشار جامعه در جایگاه خود سهمی در این موضوع دارند.

یکی از اقشار تاثیرگذار در جامعه اساتید دانشگاهی هستند که هم در خصوص دلیل حضور در انتخابات و مشارکت در آن و هم مطالبه گری مباحث و مشکلات مردمی نقش مهمی را ایفا می‌کنند. با توجه به این موضوع با حضور در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مصاحبه‌ای با اساتید و اعضای هیئت علمی این دانشگاه ترتیب دادیم که در ادامه این گزارش را می‌خوانیم.

تجلی مردم سالاری دینی با حضور در انتخابات

 

حافظ میرزانژاد اصل، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد در اردبیل اظهار کرد: حضرت آقا اخیراً سخنرانی داشتند در خصوص شرکت در انتخابات و جمله‌های خوبی در این رابطه بیان کردند؛ ایشان فرمودند که حضور در انتخابات از محکم‌ترین وسیله‌هایی است که ملت می‌تواند آن را مانند زره پولادین در مقابل حمله دشمنان و متکبران دنیا داشته باشند.

وی افزود: با استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مشارکت مردم در انتخابات سال به سال در ایران پررنگ‌تر شد و مردم سالاری دینی تجلی پیدا کرد و مردم هر سال با نیت خیر و با نیت انتخاب اصلح و افراد ولایی در پای صندوق‌های رأی رفتند و همیشه در انتخابات قدرت نظام ایران را به رخ جهانیان کشیدند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که حضور مردم در انتخابات، حافظ طراوت، نشاط، قدرت و صلابت انقلابی جمهوری اسلامی ایران را می‌رساند؛ باعث تبلور احقاق حق و حاکمیت بر سرنوشت خویش توسط خود مردم و مردم سالاری دینی صورت می‌گیرد.

 

 

میرزانژاد با اشاره به نقش تاثیرگذار دانشجویان در جامعه ادامه داد: جامعه دانشجویی یک جامعه پویا و فعال است که شهید بهشتی (ره) دانشجو را مؤذن جامعه می‌داند که اگر خواب بماند، نماز همه قضا می‌شود؛ حضور جامعه دانشجویی در انتخابات، شور و شوق خاصی در بین مردم ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: دانشجویان با پیروی از ولایت و رهنمودهای مقام معظم رهبری، در انتخاب فرد اصلح، ذاتاً به وظایف خود عمل می‌کنند و شاهد این موضوع هستیم که تشکل‌های دانشجویی تبلیغات خود را برای شرکت پرشور مردم و دانشجویان در انتخابات که قطعا با آگاهی کامل ورود می‌کنند و فرد اصلح را انتخاب می‌کنند، آغاز کرده‌‌اند.

در این بین یکی از موضوعات مهم تلاش رسانه‌های معاند برای عدم مشارکت مردم در انتخابات است که در طول سالیان گذشته این رسانه‌ها درصدد تاثیر بر مردم بودند اما با بصیرت و آگاهی مردم همواره با شکست مواجه شده‌اند.

شرکت در انتخابات قدرت کشور را دوچندان می‌کند

 

حجت‌الاسلام کاظم معاضدی اصل، دیگر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به چرایی تلاش رسانه های معاند برای عدم حضور مردم در انتخابات عنوان کرد: رسانه‌های بیگانه درصدد تلاش برای عدم حضور مردم در پای صندوق‌های رأی هستند و به صورت مداوم تبلیغ می‌کنند که مردم در انتخابات مشارکت نکنند؛ دانشجویان و جامعه دانشگاهی اگر به این موضوع با دقت فکر کنند، ضروت مشارکت در انتخابات را به خوبی درک کرده و به اصل قضیه پی می‌برند.

وی افزود: عدم مشارکت در انتخابات باعث تضعیف قدرت کشور می‌شود، چون نظام ایران مردمی است و پشتوانه مردمی دارد؛ قدرت مقام معظم رهبری از اطلاعات پذیری مردم است و به همین دلیل سعی می‌کنند که انتخابات را تضعیف کرده و به دنبال عدم مشارکت هستند.

حجت الاسلام معاضدی اصل تشریح کرد: برای بهره مندی از یک مجلس قوی برای حل مشکلات جامعه تمامی افراد باید برای انتخاب فرد اصلح تحقیق کنند؛ متأسفانه خیلی از جوانان ما فقط به ظاهر اکتفا می‌کنند و در واقع موج ایجاد شده تأثیرگذاری بالایی بر جوانان دارد، دانشگاهیان باید بررسی و تحقیق کرده و به فردی که لیاقت دارد رأی بدهند.

اساس انقلاب اسلامی ایران تکیه بر نظر مردم است

 

عبدالله مهدوی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز با اشاره به اهمیت انتخابات در نظام جمهوری اسلامی تصریح کرد: حضرت امام خمینی (ره) فرمودند که رمز پیروزی انقلاب اسلامی دو کلمه بوده است؛ وحدت و پیروی از دین و اسلام. عامل موفقیت انقلاب اسلامی ایران این دو کلمه بوده است که این وحدت کلمه در حقیقت حضور مردم و مسؤولان در تمامی برهه‌های اسلامی انقلاب اسلامی است.

وی عنوان کرد: اساس انقلاب اسلامی ایران تکیه بر نظر مردم است؛‌ مردم ایران مردمی علاقه‌مند به قرآن و باورهای دینی هستند که حضور و مشارکت این مردم در تمامی صحنه‌ها، می‌توانند یاری‌رسان نظام و انقلاب باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تشریح کرد: در کل دنیا اگر بخواهیم بر روی کلمه دموکراسی بحث کنیم، پای مردم در میان است و هر انتخاباتی یک نوع رفراندومی است که مردم تایید می‌کنند که این نظام را قبول دارند یا نه؛ هرچه قدر مشارکت مردم زیاد باشد، مسؤولانی که انتخاب می‌شوند، می‌توانند با قوت و غیرت بیشتر و تداوم داری برنامه‌ها و قوانینی خوبی تصویب کنند.

مشارکت در انتخابات تیری بر قلب دشمنان است

مهدوی گفت: در دهه اخیر تحت فشار بودیم و دشمنان نا امیدی را در جامعه ما تزریق کردند و هر کسی در این انتخابات مشارکت می‌کند، تیری بر قلب دشمن می‌زند و علاوه بر این روح امام و شهدا را شاد می‌کند و یک عمل به نظر من ثوابی هست که در کارنامه اعمال این افراد ثبت می‌شود.

شرکت در انتخابات هم حق و هم وظیفه است

 

الهام صفرزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد در اردبیل بیان کرد: انتخابات یکی از مهم ترین عرصه‌های حضور و مشارکت ملت برای حمایت از نظام حاکمیتی است و در ایران نیز ضروری است که مردم با شرکت در انتخابات حمایت خود از حکومت اسلامی را نشان دهند.

وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در حوزه بانوان فعالیت‌های قابل توجهی را در جامعه شاهد بودیم و با توجه به اینکه نیمی از جامعه کشور را بانوان تشکیل می‌دهند، قطعا سهم این افراد در رشد و تعالی جامعه بسیار چشم‌گیر بوده است.

صفرزاده ادامه داد: در نگاه اسلامی مشارکت در انتخابات و رأی دادن صرفا یک حق نیست که بشه از اون صرف نظر کرد و با توجه به اینکه هر فردی به نوبه خودش در رشد و پیشرفت جامعه خودش مؤثر بوده و نقش دارد، شرکت در انتخابات هم حق و هم وظیفه است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: بنابراین همه ما به عنوان یک فردی از جامعه بر اساس وظایف خود لازم است که در انتخابات شرکت کنیم. انتخابات از جهت دیگر هم مهم است، و آن این است که انتخابات نماد حرکت اسلامی در کشور ماست. انتخابات، هدیه‌ اسلام به ملت ما است. امام بزرگوار ما حکومت اسلامی به روش انتخاباتی را به ما یاد داد.

انتخابات فرصتی برای احیای اتحاد ملی است

 

شکوفه بنایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز عنوان کرد: مردم سالاری و تکیه بر مردم یکی از ارکان مهم انقلاب اسلامی است و همه بزرگان و کارشناسان بر این اعتقاد دارند که حضور مردم در همه عرصه‌ها راهگشا بوده و هر کجا که سدی ایجاد شده مشارکت مردم سد شکن بوده است.

وی افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، انتخابات یک وظیفه الهی و یک وظیفه دینی و شرعی برای تمامی مردم ایران است.

بنایی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران در سایه اتحاد ملی و رهنمودهای بنیانگذار جمهوری اسلامی به بار نشست، می‌تواند در سایه اتحاد ملی و حضور در صحنه ملت ایران که در حال حاضر ما انتخابات رو پیش رو داریم، ادامه و دوام پیدا کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: بنابراین انتخابات فرصتی هست که ما بتوانیم دوباره این اتحاد ملی رو ثابت بکنیم و همچنین بتوانیم انقلاب اسلامی ایران را به انقلاب حضرت مهدی (عج) متصل کنیم.

وی گفت: انقلاب محصول فداکاری و جانفشانی‌های مردم است و خوب دیده اینکه مردم در طول مبارزات انقلاب اسلامی یکی از ارکان اصلی مبارزات محسوب می‌شدند و حضور آنان در صحنه و آمادگی برای برپایی حکومت اسلامی بسیار مهم و ارزشمند بوده است.

پایان پیام/۳۸۸۶/

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه