نماینده فلسطین در سازمان ملل: نسل کشی غزه به خودی خود پایان نخواهد یافت

تهران-آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد-ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل روز چهارشنبه ممنوعیت آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد در خاور نزدیک (آنروا) توسط رژیم صهیونیستی را «تلاش های طولانی مدت برای نابودی مسئله فلسطین» توصیف کرد و گفت نسل کشی غزه به خودی خود پایان نخواهد یافت.

به گزارش بامداد پنجشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از "آناتولی"منصور، در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره آنروا، «حمله آشکار» اسرائیل به سازمان ملل را محکوم کرده و آنروا را «ستون فقرات واکنش بشردوستانه بین‌المللی در غزه» دانست.

منصور تأکید کرد که حمله اسرائیل «جمعیت غیرنظامی فلسطین و همه کسانی را که برای زنده ماندن این جمعیت تلاش می‌کنند,» هدف قرار می‌دهد.

وی تاکید کرد که ماموریت آنروا از "مسئولیت دائمی سازمان ملل در قبال مسئله فلسطین" سرچشمه می گیرد و این آژانس "ضروری و غیرقابل جایگزین" است.

او گفت: "این نسل کشی به خودی خود پایان نخواهد یافت. هر کشوری که در سازمان ملل نماینده دارد, باید این نسل کشی را متوقف کند. صدها هزار فلسطینی در حال حاضر با مرگ قریب الوقوع روبرو هستند."

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد, رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به طور رسمی با آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد در خاورنزدیک (آنروا) قطع ارتباط کرده است.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه گزارش داد که تل‌آویو به طور رسمی به سازمان ملل متحد اعلام کرده است که روابط خود با آژانس آنروا را قطع کرده است.

در این راستا، «گلعاد اردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل گفت: قطع همکاری با این آژانس را به سازمان ملل اعلام کردیم.

وی مدعی شد که تل آویو به همکاری های خود با سازمان های انسانی را ادامه می دهد اما نه با سازمان هایی که به زعم او به تروریسم خدمت رسانی می کنند.

پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) دوشنبه گذشته، لایحه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن آژانس آنروا از فعالیت در سرزمین‌های اشغالی منع می‌شود. این قانون تا ۹۰ روز دیگر با هدف تشدید فشارها بر ساکنان نوار غزه اجرایی خواهد شد و بر فعالیت آنروا در غزه، کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی تاثیر خواهد گذاشت.

شورای امنیت سازمان ملل چهارشنبه گذشته با انتشار بیانیه‌ای در مورد هرگونه تلاش برای محدودیت و مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی بر سر راه فعالیت آژانس آنروا هشدار داد.

در این بیانیه آمده است: اعضای شورای امنیت بر نقش حیاتی آژانس آنروا در ارائه کمک‌های بشردوستانه حیاتی به آوارگان فلسطینی از طریق برنامه‌های آموزشی ضروری، سلامتی، امدادی و خدمات اجتماعی و کمک اضطراری در اراضی اشغالی فلسطین، اردن، لبنان و جمهوری عربی سوریه تاکید کردند. آنروا ستون فقرات همه عملیات‌های بشردوستانه در غزه است و هیچ سازمانی نمی‌تواند جایگزین ظرفیت و ماموریت آنروا برای خدمت رسانی به آوارگان فلسطینی و غیرنظامیانی‌شود که نیاز فوری به کمک‌های بشردوستانه حیاتی دارند.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه