رئیس آنروا خواستار اقدام کشورهای عضو برای کمک به فلسطینی‌ها شد

تهران-آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- رئیس آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد در خاور نزدیک (آنروا) روز چهارشنبه خواستار اقدام کشورهای عضو برای کمک به فلسطینی‌های در «آشوب» شد.

به گزارش بامداد پنجشنبه آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد از "آناتولی" فیلیپ لازارینی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در مورد آنروا پس از ممنوعیت فعالیت آن توسط اسرائیل هشدار داد: «بدون مداخله کشورهای عضو، آنروا فرو می‌پاشد و میلیون‌ها فلسطینی را در آشفتگی فرو می‌برد.»

لازارینی خاطرنشان کرد که اقدامات قانونی اخیر کنست، یا پارلمان رژیم صهیونیستی، آنروا را به عنوان یک "هدف جنگی" در نظر می گیرد که خدمات این آژانس را نابود می کند.

او گفت که این اقدامات فراتر از تضعیف مأموریت آنروا است و هدف آن "پایان دادن به حق تعیین سرنوشت فلسطینیان و آرزوی راه حل عادلانه سیاسی" از طریق "تغییر یکجانبه پارامترهای طولانی مدت برای حل و فصل مناقشه اسرائیل و فلسطین" است.

لازارینی نوار غزه را در یک "وضعیت بسیار بد" توصیف کرد که توسط "شدیدترین بمباران غیرنظامیان از زمان جنگ جهانی دوم به بعد" ویران شده است.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد, پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) دوشنبه گذشته، لایحه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن آژانس آنروا از فعالیت در سرزمین‌های اشغالی منع می‌شود. این قانون تا ۹۰ روز دیگر با هدف تشدید فشارها بر ساکنان نوار غزه اجرایی خواهد شد و بر فعالیت آنروا در غزه، کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی تاثیر خواهد گذاشت.

شورای امنیت سازمان ملل چهارشنبه گذشته با انتشار بیانیه‌ای در مورد هرگونه تلاش برای محدودیت و مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی بر سر راه فعالیت آژانس آنروا هشدار داد.

در این بیانیه آمده است: اعضای شورای امنیت بر نقش حیاتی آژانس آنروا در ارائه کمک‌های بشردوستانه حیاتی به آوارگان فلسطینی از طریق برنامه‌های آموزشی ضروری، سلامتی، امدادی و خدمات اجتماعی و کمک اضطراری در اراضی اشغالی فلسطین، اردن، لبنان و جمهوری عربی سوریه تاکید کردند. آنروا ستون فقرات همه عملیات‌های بشردوستانه در غزه است و هیچ سازمانی نمی‌تواند جایگزین ظرفیت و ماموریت آنروا برای خدمت رسانی به آوارگان فلسطینی و غیرنظامیانی‌شود که نیاز فوری به کمک‌های بشردوستانه حیاتی دارند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است و طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیر ساخت‌های نوار غزه به شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از بیش از یک سال جنگ و ارتکاب همه انواع جنایات، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه