اعتراف شولتس به وجود اختلاف در اتحادیه اروپا بر سر اوکراین

تهران- آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد- اولاف شولتس صدراعظم آلمان در اظهاراتی با تاکید بر اختلاف نظر شدید خود با ویکتور اوربان نخست‌وزیر مجارستان درباره حمایت از کی‌یف در جنگ با روسیه، به وجود اختلاف در اتحادیه اروپا بر سر اوکراین اعتراف کرد.

به گزارش شنبه شب آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد به نقل از راشا تودی، صدراعظم آلمان با اشاره به اینکه همه اعضای اتحادیه اروپا در برخورد با بحران اوکراین از یک موضع خاص حمایت نمی‌کنند، گفت: دیدگاه‌های نخست‌وزیر مجارستان درباره درگیری اوکراین با نظرات من و بسیاری از سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا متفاوت است.

شولتس از اوکراین به عنوان کشوری که مورد حمله قرار گرفته است یاد کرد و افزود: در مورد این کشور یک اصل وجود دارد که تقریباً همه در اتحادیه اروپا در مورد آن توافق دارند و آن اصل عبارت از این است که نمی‌توان هیچ مذاکره‌ای در مورد اوکراین را بدون حضور نمایندگان این کشور برگزار کرد و ما همچنان به این اصل پایبند هستیم.

به نوشته راشا تودی، اوربان همواره از حمایت اتحادیه اروپا از اوکراین انتقاد کرده و خواستار برقراری آتش‌بس فوری بین مسکو و کی‌یف شده و در عین حال تحریم‌های غرب علیه روسیه را محکوم کرده است.

نخست‌وزیر مجارستان پیشتر و بعد از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در اظهاراتی در خصوص لزوم برقراری آتش‌بس میان مسکو و کی‌یف و پایان دادن به این جنگ، گفت: وضعیت اوکراین در خط مقدم جنگ به وضوح حکایت از شکست نظامی این کشور دارد و در حالی که واشنگتن به حمایت خود از اوکراین پایان خواهد داد، اروپا به تنهایی نمی‌تواند این جنگ را تامین مالی کند.

به گزارش آژانس خبری کارآفرینان اقتصاد، رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه